Bestemorrutene er blitt til teppe

Endelig er teppet ferdig! Begynte på dette da jeg fikk den store nyheten om at jeg skulle bli tante! Knøttet var da bare 5 uker gammel, men jeg hadde på følelsen at det kom til å bli en gutt og handlet derfor inn guttefarger. Og en gutt blir det ♥ Han har meldt sin ankomst på bursdagen min av alle dager! Jeg har heklet 70 bestemorruter (eller oldemorruter) og sydd de sammen til dette vognteppet. Det er heklet med rubin superwash 100 % babyvennlig ull med nål 5 1/2 i fargene mørkebå, lyseblå, sjøgrønn og grå. Håper foreldrene liker det... Så værsågod kjære vordende foreldre - her er teppet til knotten ♥  

001

 

 Nå er neste hekleprosjekt et lignende teppe til godstolen i det nye huset. Ser for meg at et slikt teppe i gyngestolen fra Eames kan bli litt stilig... Til dette teppet blir nok rutene endel større for å slippe all monteringen. Må bare bestemme meg for farger først. Har også lyst til å hekle hvite korger til å ha på badet. Har sett noen lignende man kan få kjøpt, men har lyst til å lage de selv. Så da må jeg ut på garnjakt og se om det finnes garn til dette formålet!

4 comments

 • Hei!

  Så gøy at bloggen nå er publisert!
  Den er herved lagt til i blogglisten min:)
  Ser veldig bra ut så langt:)

  Og gjennom bloggen blir jeg jo oppdatert på litt av hvert:) Regner med at det er Jon Ove som er den heldige faren som skal få det fine teppet:)
  Så gøy da! Bare å glede seg Jon Ove (om du skulle lese dette:)) Å bli foreldre er fantastisk! Utrolig mye jobb og til tider ekstremt lite søvn… Men mest av alt ubeskrivelig fint!

  Og teppet – kjempefint! Jeg holder også på med et bestemorsteppe.. Men det går jammen ikke fort. Er liksom ikke så forenelig med tv-titting. Og når jeg ellers har noen ledige øyeblikk, blir det helst blogging:)
  Min plan er også at det skal ligge i gyngestolen:)
  Laget et lite i sommer. Men sluttet det av når det var passe stort til vognteppe:)

  Gleder meg til å følge bloggen din videre!

 • Tusen takk Marta! Er jo ikke en så fin interiørblogg som din da – men håper noen synes den er koselig :) Blir nok mer og mer husprat fremover som huset begynner å bli innflytningsklart!

  Jepp – Jon Ove skal bli pappa i mai og er stolt som en hane! Hehe :) Det er jo jeg også!

  Tar sin tid å hekle slike tepper ja, men det blir bra tilslutt! Så du skal også ha det i gyngestolen ja! Dere har jo stolen på vei også dere heldiggriser!
  Vi har ikke bestilt stolen enda da, må vente til vi kommer i hus og ser hvordan den passer. Men i mitt hode passer den veldig fint med et heklet teppe oppi :)
  Men denne gang blir det større ruter – garantert. Monteringen var bare ufattelig kjedelig!

  Ha en fin kveld :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>