Fest i heimen

Lykke kan aldri kjøpes, men at jeg blir glad når jeg har kjøpt noe jeg har ønsket meg - det er ikke til å stikke under en stol! I dag har vi vært i kontakt med Magnar Eikeland pr. telefon - takket være tips fra en  blogger som informerte om at de selger Eames stolene vi skal ha der. Prisen her var betraktelig bedre enn andre tilbud vi har fått, så da var det bare å slå til på det! De kunne også skaffe oss Frode sin drømmelampe, Caboche fra Foscarini, så da handlet vi den også. Var egentlig på vei til Black&White her i Stavanger for å kjøpe den på salg i dag, men prisen vi fikk fra ME var mye kjekkere. Og en kjempeservice hadde de også! De bestiller inn varene når vi trenger de, så slipper vi å tenke på lagringsplass. Tipp topp!

6 stk. av disse in tha house, sammen med det hvite spisebordet vi har bestilt tidligere. Håper det blir fint!

 

dsr_1[1]Denne skal altså få pryde området over spisebordet

 

Foscarini_Caboche

 

 Vi var også en tur innom DFU i kveld. En møbelbutikk i Sandnes som eies av Magnar Eikeland. Her hadde de masse masse fint! *Drømme drømme...* Fant et fint sofabord som vi tenker litt på, Steel 56 fra Snedkergaarden. Vi skal i tilfelle ha bordet i matt hvitt, med matte stålbein. 140 x 80. Leveres både i oval og firkantet, men med min firkantede hjerne sier det seg vel selv hva vi eventuelt velger. Men vi får se, dukker sikkert opp mange andre fine sofabord også! Det eneste som er sikkert er at det skal være hvitt - og matt!

Steel sofabord

Oslolampen fikk vi se med aliminiumsbein. Har bare sett den med svarte bein før - veldig flott med alubein også! En fare for at denne får lov til å komme i hus i en beige variant, men vi venter og ser til vi har flyttet inn først. Plutselig er ikke ting helt sånn som jeg ser for meg i hodet! Så flink jeg er :)

 

3062-b3-2007105101524-Oslo_3[1]

 

Stumtjener må man jo ha - og denne hadde jeg ikke takket nei til! I matt hvit da selvfølgelig. Tree Bonaldo. Design av Mario Mazzer.

 

Tree Bonaldo

 

Denne er bare lekker! To slike i en krok hadde gjort seg! I grått, eller hvitt. Eller kanskje svart? Stolen produseres av Artifort, med modellbetegnelse F 978. Designet av Geoffrey Harcourt. Produseres i alle tenkelige farger, både i stoff og lær. Utrolig god å sitte i!

 

Artifort

 

7 comments

 • Så bra at dere fikk bestilt stolene! Og enda bedre at dere fikk en god pris:)
  Lampen dere skal ha er nyyydelig!!! Vil også ha:) Ikke at jeg vet hvor jeg skulle hatt den, men…:)

 • Takk – er veldig fornøyd med begge deler! Er jo takket være deg vi fikk godpris! Liker lampen bare bedre og bedre. Er Frode som har hatt et godt øye til denne i utgangspunktet, men jeg er ikke i tvil i det hele tatt om at den vil gjøre seg godt i stua!
  Dere har jo så masse nydelige lamper selv da :)

 • Fin blogg du har! Syns det var noe kjent med mannen din, så ser jeg at vi kommer ifra to nabobygder. Festlig!
  Så kjekt at dere har fått dere så flotte stoler. Vi kjøpte også vår Eames stol på Magnar Eikeland. Får jeg spørre om hvor mye dere måtte gi for en stol?

 • Tusen takk!
  Festlig at dere kommer fra nabobygdene da – verden er liten!
  Vi betalte 1750,- pr. stol – inkludert frakt til huset. Gleder meg til å få disse på plass!

 • Kjenne Lars Olav, gjekk på Tryggheim med han. Har ikkje hatt så masse kontakt med han dei siste åra, men det e vel sånn det blir. Koselig kar det! =) Kanskje eg har sett typen din når han har vore med Lars Olav og kanskje Glenn ein gong. Hmm! Eg kjente han iallefall igjen på bilde, så eg har nok truffe han eingong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>