Forvirra

I dag har vi vært på Norflis igjen og kikket på fliser til bad, toalett og gang. Servicen ved sist besøk var ikke noe å skrive hjem om, men karen vi traff på i dag hadde lest leksa si og klarte å rette opp inntrykket av butikken. Vi gikk ut derfra med en helt annen følelse enn sist gang, en god en! Og en forvirra en! Og en STABEL med inspirasjonsbrosjyrer   :-) Jeg og vi har hele tiden tenkt matte, hvite, rettkantede 30x60-flis på baderomsveggene, og tenker det fortsatt. På gulvene hadde jeg i utgangspunktet sett for meg noen gråaktige fliser, men heller egentlig mer og mer mot lys beige/sandfargede. Ser for meg at det kan gi et lunere og varmere preg. I tillegg er det kjekt med noe nytt i forhold til det vi har i dag. De hadde noen kjempefine fliser utstilt. Beige/sandfargede, som gikk mot grått, ikke mot gult, som er min store skrekk. De hadde også mosaikkfliser i samme farge som vi så for oss å ha inne i dusjen (gulv og vegger). Problemet er bare at selgeren sa at det kanskje ble litt lyst gulv mot de hvite veggene. Han mente at vi enten burde gå for lik farge på vegger og gulv, eller bryte opp med ett mørkere gulv. Og da ble jo plutselig Frode også usikker på det vi (jeg) hadde sett for oss. Jeg ser fortsatt for meg at løsningen kan bli kjempefin, men vi får ta et dypdykk ned i stabelen av inspirasjon og se om det dukker opp andre spennende løsninger! Det med flisevalg er en av de vanskeligste beslutningene (hvis noe kan kalles vanskelig da) i husplanleggingen. Er usikker på fliser i gang også. Ser for meg at sandfargede kan bli fint også her, ikke minst for å få et mest mulig helhetlig inntrykk, men tror jeg blir nedstemt på det. Så får vi se hvem som har dobbelstemme i denne saken :-)  

002

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>