Hadet på badet

Dansani skal møblere badet vårt. Innredningen er i hvit høyglans med 2 x 120 skuffer under vasken i tillegg til et høyskap ved siden av. Vi valgte baderomsinnredning hos Klepp Rør ettersom de har ansvar for alt rørleggerarbeid i huset. Kunne sikkert kikket på mange andre innredninger og løsninger hos andre firma, men det var noe sånt som dette vi hadde sett for oss, og i tillegg gjør vi det enklere for oss selv når Klepp Rør nå tar alt ansvar ift. oppmåling, montering og diverse. Vi har ikke tatt ut fliser enda, men det blir gråaktige fliser på gulvet, og matte hvite  (60 x 30) på veggene.

 

Bad01

 

 

 

Til gjestetoalettet har vi bestilt møbler fra Hafa. Modellen heter Solo og får akkurat plass inne på minido. Også denne kommer i hvit høyglans.  

solo420_vit[1]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>