Heklede blomster

Jeg har fått i oppdrag å hekle blomster til en god venninne ♥ Hun skal sy blomstene på en kjole hun holder på å strikke til lille prinsessa si. Og nå er de endelig ferdige! De får lov å henge til pynt på litt trollhassel til de blir hentet. Oppskriften fant jeg her. Jeg brukte heklenål 3 og heklet med Eddagarn, 100 % merinoull.  

004

Blomster

3 comments

  • Så nydelige de var!
    Oppskriften er nå lagret:) Sånn i tilfelle jeg skulle få ei jente en gang, som har lyst på hekla blomster:)

  • Tusen takk jenter!

    Tonje: Nå må du bare få farten opp!

    Og Marta, du kan jo hekle blomstene med to gutter i hus også! Jeg har begynt å hekle noen i forskjellige farger som jeg tenkte jeg skulle henge til pynt en eller annen plass! Men får se hvor mange det blir og hvor de havner – er så mye jeg har lyst til å hekle :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>