Kjøkkenklutstang

Jeg kom over denne danske oppfinnelsen i min vandring på veven og syntes den var så genial at jeg måtte dele den med dere. Mulig alle har fått den med seg og at jeg bare er treig :) En kjøkkenklutstang rett og slett. Aldri hørt om det før. Aldri tenkt på det før. Aldri savnet det før. Men noe så genialt! En dansk oppfinnelse fra 2009. (Så jeg henger litt etter...) Dette er altså en liten lekker magnetstang i rustfritt stål som kan monteres og avmonteres der det måtte passe på kjøkkenet, for ekspempel i vasken, på kjøleskapet og på komfyren (til grytekluter). Denne har jeg lyst på til min nye kjøkkenvask! Så deilig å slippe å ha "fillene" hengende over vasken! Stangen finnes i flere farger og størrelser, kommer fra danske reenbergs og bildet er lånt fra nettsiden deres.

 

udv_7442830[1]

  Noen som vet hva disse koster? Lurer på om man kan få tak i de hos Til Bords?

5 comments

 • 29 januar 2010 at 21:23 //

  Hei Guro! Så kjekt at du la att eit spor inne på bloggen min! Har ikkje tid å lese så mykje no, får besøk om ti minutt! :) Men eg legg meg til som følgjar. Så kan eg kike innom når du skriv noko nytt! Flott header! Eg er oppe på fjellet og trenar vår, sommar og haust. Har tre prolapsar i ryggen, så telemarkskia har fått kvile seg siste to åra. Håper likevel å bli så bra at eg kan nyte vinterfjellet igjen også!

  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

 • Tusen takk for koselig kommentar Elin!
  Misteren i huset får ta æren for headeren :)
  Så sprek du er! Håper du bir bedre i ryggen etterhvert og får oppleve vinterfjellet snart – det er fantastisk!

  Siden jeg bruker wordpress og ikke blogspot kan du dessverre ikke legge deg til som følger her… :(
  MEN: Du er hjertelig velkommen til å legge meg til å blogglista di, så skal jeg gjøre det samme her. Skal bare opprette en slik liste først!

  Håper du har hatt en fin kveld!

  -Klem-

 • Jeg har sett denne stanga på nettet tidligere, og tenkt at det var en genial ting! Kan ikke fordra kjøkkenkluter som ligger i vasken eller henger over blandebatteriet (som om de er så fine å se på…?) Men har verken sett de i en vanlig butikk eller i en nettbutikk. Så du får skrike ut om du finner!
  (Er jo også en fin gaveidé til folk som har det meste)

 • Enig! Kan ikke fordra fillene, og spesielt ikke når de ikke alltid henges opp akkurat sånn som jeg har tenkt :)
  Genial gaveidé, og jeg skal skrike ut når jeg får tak i de!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>