Litt radiatorfrustrasjon

I formiddag var Frode oppom i huset for å ta mål av vinduene. Vi skal ut å kikke på plisségardiner og lameller i morgen og trenger målene til det. Den gode nyheten er at de har begynt å gipse vegger i den ene delen av stua - jippi! Det som ikke var fullt så kjekt er at på to av langveggene i stua (sofadelen og spisestuedelen) kommer det opp to store vannrør på hver vegg til vannbåren varme/radiatorovnene. Og det var absolutt ikke her vi skulle ha disse! Disse veggene er tiltenkt hyllemoduler og skjenk. Med mye vinduer i huset er det ikke mer veggplass enn det må være og disse to veggene trenger vi! Vi har til og med montert takpunkt til lampe over spisebordet ut ifra at skjenken skal stå der vi har tenkt. Og det går ikke an å sette noe foran en stor radiatorovn som bygger utover i stua. Vi har gitt beskjed tidlig om at vi ønsker å flytte ovnene, og har fått bekreftet fra to hold at det var ok å plassere de på to kortvegger, og vi vet at det er blitt gjort i et av nabohusene. Det er derfor ganske irriterende når det blir gjort feil. Og så tilfeldig at vi fant det ut også. Frode har iallefall ringt og gitt tydelig beskjed nå, så får vi bare vente og se hva de finner på. Små problemer i en stor verden, men likevel. Vi forenter at folk kommuniserer og holder hverandre oppdaterte på endringer som blir gjort underveis. Så det så!  

radiator

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>