Blomstring på ferskengreinene!

Jeg skrev at jeg kjøpte kirsebærgreiner i et tidligere innlegg, men jeg oppdaget at det var feil. Ferskengreiner er det jeg har, men de er ikke så veldig ulike kirsebær da - til mitt forsvar! Og de stod rett ved siden av hverandre i butikken også :) Blomstene har sprunget ut nå, og de er bare helt nydelige!  

Ferskentre

 Ønsker alle en herlig dag

3 comments

  • 10 februar 2010 at 20:12 //

    Åhhh! Så nydelege! Eg har prydepletregreiner i vatn. Men ser ikkje teikn til roser, kun blad. Tok dei inn frå hagen for nokre veker sidan. Tusen takk for minner om vår! :)

    Ha ein fin kveld, klem Elin :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>