Det ordner seg…

...for snille jenter! Og flinke gutter! (Som har tatt ørten telefoner og skrevet like mange mail, og det for en sak han egentlig ikke kjemper så veldig for ) Plisséproblemet er løst! Vi har fått pristilbud fra en produsent som kan gi oss en gardin som dekker hele det største vinduet vårt på 280 cm. De andre leverandørene vi har vært i kontakt med kan ikke lage én stor gardin til dette vinduet, vi må ha to stk. på vinduet og det blir i mitt hode ikke like fint. Vi får ikke håndtak til dette vinduet, men vi får justeringsmulighet (med snor) både opp og ned, altså slik at gardinen kan plasseres hvor som helst i vinduet. Til de andre vinduene (2 stk. 190x240 og 2 stk. 220x240) leverer de utspente gardiner med spor og håndtak og selvfølgelig betjeningsmulighet både ovenfra og ned og nedenfra og opp, slik dere ser på bildet under. Greit å kunne skjerme for innsyn nedenfra, og samtidig slippe inn lys oppe.  

plisse_08[1]

  Dette var ikke helt gratis da... Vet ikke hva som er vanlig å budsjettere med til slikt jeg. Men tror vi blir fornøyde! Har dere lyst til å hjelpe meg med fargevalg? :) Det er ca. 60 ulike farger i fargekartet, så det sier seg selv at iallefall jeg blir forvirra :) Hvis noen har en formening om hvilken farge de liker best blir jeg veldig glad for kommentar :) Vi skal ha eggehvite vegger i stuen.

Basel hvit:

basel-1200[1]

Basel oblekt: basel-1206[1]

Basel kritthvit: basel-1220[2]   Bildene er hentet fra sandatex.se.

4 comments

 • Så godt at det ordnet seg!
  Blir nok lekkert!:) Vi tok den hvitfargen som var nermest eggehvit, men husker jammen ikke hva denn heter…
  Tusen takk for hyggelig hilsen i går:)

 • Heisann! Så kjekkt at du tittet innom siden min! =D Utrolig vanskelig med alle disse valgene som skal tas =) Jeg synes Basel kritthvit var flott. Men kommer jo litt ann på veggfargen dere skal ha i huset også. Har dere bestemt dere for farger?
  Må bare si at den dot puta du har skrevet innlegg om tidligere bare er helt nyyyydelig!! Pleier aldri falle for puter, men den var gorgeous!

 • Basel hvit ville nok jeg ha valgt – men det kommer jo an på fargen på veggen ved siden av vinduet. Skjønner godt at du ønsker 1 hel gardin, men det kan kanskje være praktisk med 2 også – for da kan dere ha en åpen og få inn lys, mens den andre er lukket? Vet ikke om solen blir plagsom for dere men…

  Lykke til!
  //Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>