En liten heklet sommerfugl…

...bare for å minne om at våren snart er i anmarsj

 

Sommerfugl

  Jeg ble glad når jeg endelig fant oppskrift på sommerfugler :) Var ikke kreativ nok til å tenke ut min egen! Dette er bare første prøve og jeg har tenkt å hekle flere, men hva jeg skal bruke de til - det vites ikke! De gjør seg kanskje som pynt på greiner i stua, eller som pynt på luer, hårpynt ol. Oppskriften finner du her. Ønsker dere en herlig dag - tenk i dag er det fredag og helg, og vinterferie for noen :)

2 comments

  • Nei for en søt sommerfugl!!

    ok. Vi skal ha kjøkken fra Norema, etter mange runder med forskjellige forhandlere er det her vi har blitt tatt best i mot, og vare på, og prisen var også til å leve med. Format hvit mener jeg det var.. Jeg får ta å kikke litt på deres kjøkken-tegninger tenker jeg ;)

    hihi ja om du har lammeller i dag og vil ha noe annet nå så skjønner jeg det ;) Kanskje du kjenner noen som kan sy? Da vil du i alle fall få de i rett mål ;) Lykke til med letingen i alle fall :)

    Vi trenger nok ikke bestemme oss for backsplash helt ennå vi heller, men siden vi bor opp i det hele så vil jeg gjerne at alt skal komme i orden så fort som mulig… :)

  • Så mye fine tips:)De hadde ikke boken her men kan nok kjøpe på nett….ha en god helg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>