En liten husvisitt!

Vi har fått låne nøkkel til huset vårt og var oppe i ettermiddag og tok en titt. Og selvfølgelig litt bilder! Det ser veldig bra ut synes vi, og vi fikk begge en veldig god følelse :) Radiatorrørene er endelig (etter to feilmonteringer) plassert på riktige vegger, og alle andre endringer fra vår side har de også husket på. Bra! De er ferdige med å gipse i 2. etg., og i morgen skal det gipses i 1 etg. Jeg har allerede innredet og omtrent flyttet inn mentalt sett :) (Og må dessverre smøre meg med noen måneders tålmodighet...)  

DSC_3018 - Kopi

 

Litt bilder fra 2. etg.: Tv-kroken

 

DSC_3023 - Kopi

 

Utsikten fra tv-kroken

 

DSC_3028

 

Kjøkkenvinduet

 

DSC_3037

 

Spisestuedelen med utgang til terrasse

 

DSC_3035

4 comments

  • Det ser jo kanonbra ut!!!knallfint hus:)holder på med isolering på påbygget vårt:)

  • Det ser utroolig bra ut! Også den utsikten!!! =) Dere har vært heldige med plasseringen ja. Sønnen vår skal gå på Buggeland skole, så han får en laaang oppoverbakke til skolen. De er på etterskudd i boligområdet våres også pga snø og kulde! Så håper det snart gir seg nå. Skal dere gjøre noe egeninnsats?

  • Så fint det ser ut!
    Innspurten av et byggeprosjekt er så utrolig spennende! Skjer så mye på kort tid:)
    Nesten så jeg er litt misunnlig! hihi:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>