Heklede tøfler

Tøfler-1

  Siste hekleprosjekt er fullført. Halvgjort arbeid som jeg bare måtte bli ferdig med før jeg hadde "lov" til å hekle andre ting som frister mer! I kveld har jeg begynt å hekle en grisedachs...:)

Klem ♥

4 comments

 • Noe så sykt fint!!!!har du oppskrift.?..jeg kan jo ikke hekle men skal lære det:)hvordan følger jeg bloggen din/deres?Nå ble jeg litt usikker om mannen i huset heklet…glemmer at det er begge to :)he he god kveld:)

 • Tusen tusen takk!

  Skal legge ut oppskrift i løpet av de neste dagene jeg :)
  Det er ikke noe vanskelig i det hele tatt når du kommer inn i det – og så flink som du er til å strikke kommer heklingen til å gå som en lek :)

  Dette var i utgangspunktet en blogg hvor vi begge to skulle skrive for å oppdatere familie og venner, men min kjære har vel kun skrevet to innlegg… Så alt kommer fra meg :)
  Og heldigvis kan han IKKE hekle ;)

  Du er hjertelig velkommen til å legge meg til i blogglisten din så ser du når jeg oppdaterer! Har ikke lagt til sånn «følger»ting inne hos meg enda.

  Ha ein fine kveld du og :)

 • ai si:)jeg skal lære å hekle:)puten ble kjøpt i oslo for 6 år siden:)husker ikke hva butikken het…men det var mange norske desinere på en plass der….hvis det sier deg noe:)ei lokka at ikkje mennene våres hekle;)

 • 25 desember 2011 at 11:48 //

  hei! googlet heklede tøffler,og du kom opp først,med ett perfekt treff for hva jeg lette etter! har du oppskrift på disse? vert supert å få lov å hekle disse selv. :)

  mvh, christina ckildal@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>