Hekletips for nybegynnere

Har du lyst til å lære og hekle vil jeg virkelig anbefale denne boken her:  

bilde1_hd_image[2]

  Jeg lærte å hekle for ca. 3 år siden, og da var denne boka min beste (og eneste) læremester. Boka starter med et heklekurs, som inneholder tegninger og beskrivelser av de forskjellige masker og forkortelser. Illustrert og forklart på en veldig enkel måte. Den koster ca. kr. 300,-, og jeg har sett den i flere bokhandler. Boka inneholder mange kjekke oppskrifter, bla. oppskrift på tøflene jeg viste i forrige innlegg. Det har blitt heklet ganske mange tøfler i ulike varianter etterhvert - det er kjekt for det går så fort og passer dermed godt for en utålmodig sjel som meg! Tøflene har jeg tovet i maskin (hell over grønnsåpe og vask på 40 grader i ca. 1 time) og tilslutt har jeg laget antisklihjerter til solen. Blomstene jeg har pyntet med har jeg vist i et tidligere innlegg. Her ligger også link til oppskrift! Hvis noen vil ha oppskrift på tøflene så er det bare til å gi beskjed! Den ligger ikke ute på nett men jeg kan skrive den inn for de som evt. måtte ønske det :) Lykke til til de som vil prøve seg :)

3 comments

 • dette var jo midt i blinken for meg!!strikker en kjole nå som snart er ferdig …og den skal ha heklekant rundt:)

 • Hei og takk for hyggelig hilsen i bloggen min!
  Dette såg ut til å være en super bok! Vil også anbefale «hekleglede» av Frida Pontèn :)

  Så gøy at vi kanksje skal ha samme benkeplate da! :) Hvilken innredning skal dere ha?
  Ang «gardiner» i ett innlegg litt lengre ned; har dere vurdert lameller? Hvite lameller tror jeg kunne kunne passet :) Ser ut til å bli et kanonflott hus dere får dere! Men kjipern at dere ikke får flytte inn før ALLE hus er ferdig da? Overdreven solidalirisk «alle for en»-prinsipp fra utbygger :p

  Utrolig hyggelig at du vil putte meg i rollen din!! Selvfølgelig er det helt greit! :D Og takk det samme ;)
  Ønsker deg en fabelaktig dag! *klem fra Idun*

 • Kjempe bra tips! Jeg skulle gjerne ønske at jeg var like flink som deg til å hekle – men det får jeg begynne å øve meg på når vi har kommet inn i nytt hus :)

  Får håpe dere får dato for overtakelse snart. Kjempe spennende tider!
  HA en super dag!
  Klem fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>