Husnytt

Det har ordnet seg med radiatortrøbbelet vårt. Etter ca. en måned med purring fra vår side har levarandøren endelig tatt ansvar og tatt kontakt med oss. De beklaget misforståelsen, og vi slipper å måtte plassere ovnene på de (eneste) to langveggene i stua vår. Vi velger heller å plassere de på de to kortveggene inn mot kjøkkenet. Dette medfører at vi må gå ned i kapasitet på ovnene, og vi må signere på at vi godkjenner dette, da det IKKE er noe leverandøren anbefaler. Vi har heller foreslått å få plassert en tredje ovn inne ved sofagruppen, slik at det istedenfor to store ovner heller blir tre små. Dette har vi ikke fått bekreftet at går ift. opplegg av rør og diverse enda. Men uansett får vi altså nå de to veggene tilgjengelige til hyllemodul og skjenk - phuii! Vi tenker at huset er vannvittig godt isolert i utgangspunktet, i tillegg til vannbåren varme i 1. etg., to radiatorovner og ovn/peis oppe i 2. etg. og satser på at dette holder. Godt med det som ordner seg! En annen ting som ikke var fullt så kjekt er at vi i dag ringte for å høre nærmere om sparkle- og malejobben. Vi er blitt forespeilet at denne jobben kan starte i februar-mars,og vi har folk klare til å ta jobben. (Vi styrer unna sparkling av et helt hus!). Så viser det seg at det er kommunikasjonssvikt - IGJEN! Malerjobben trengte vi ikke tenke på før i september! What?!? Vi er ikke blitt lovet innflytning i sommer, men har hele tiden blitt forespeilet at det blir innflytting i løpet av sommeren og at de ligger langt foran skjema med husene. I dag fikk vi kontrabeskjed - vi måtte bare forholde oss til kontraktsdato som er 390 dager etter signering, dvs. i oktober. Dette passer veldig veldig dårlig... Skjønner det ikke helt, for huset vårt er ferdig utvendig, alt elektrisk arbeid er ferdig, alle rører lagt opp og dene ene etasjen er allerede ferdig gipset. I tillegg sier de som skal montere opp kjøkkenet at de har fått beskjed om å gjøre dette rett etter påske. Det er visstnok kulden som gjør at rekken foran oss er blitt forsinket, og ingen får lov å flytte inn før alle større anleggsmaskiner ol. er ferdige. I tillegg må uteområder, lekeplass, renovasjonsanlegg og carportanlegg være ferdig før noen får flytte inn (selv om huset er ferdig), og alt dette blir visst altså forsinket pga. kulden... Kjenner at dette likte jeg veldig dårlig! Hadde planlagt å bruke sommeren til å flytte og komme i orden. Og hvor lett er det å selge vår leilighet midt om sommeren? Litt frustrert kan man si! Får bare håpe at kulden snart gir seg slik at de kan gi litt gass i oppførelsen av nabohusene! Ingenting passer bedre enn frustrerte fruer på tv nå straks

 

FerskenTre03

 

Blomstene på ferskentreet har nå sprunget ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>