Poul Pava på menyen

Eller iallefall menyen i Poul Pavas herlige barnetallerkener og barneskåler! Nesten så jeg fikk lyst til å kjøpe de da jeg så de i butikken her en dag, så utrolig søte! De selger dåpssett med skål, tallerken og kopp for de som måtte trenge dåpsgavetips.  

00229_main[1]

  Masse flotte termokrus finnes også! De havner på ønskelisten min sammen med eggeglassene.  

1[7]

1[6]

 

(Bildene er hentet fra Til Bords sine sider)

 

Ha en fin dag alle!

3 comments

  • Det var virkelig et bra tips.Skulle kjøpe gave til svigerinne idag.Hun er kresen og har god smak.Alltid vanskelig å finne noe til henne.Men hun har flere bildr av pava.Så vi gikk og kjøpte dette settet:)thank u pigede

  • Heisann! Det var et kjempe flott barnesett! Liker ting litt utenom det vanlige =D Det stemmer det at vi skal til Bogafjell =)Nå setter vi igang egeninnsats om 3 uker! Bygger dere i nærheten av Byggeland skole?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>