Flisevalget er tatt…

... og det gikk jo så mye mye bedre enn jeg fryktet!

Har liksom ikke helt klart å ta en beslutning på hvilke gulvfliser vi skal ha i det nye huset. Veggene vil vi ha i matte hvite 30x60 flis, men på gulv har jeg svingt mellom sandfargede, lysegrå, grå, brunaktige - you name it! Jo flere valg vi har, jo vanskeligere blir det! Vi hadde deadline på å bestemme oss denne uken, og da vi kom til butikken hadde vi faktisk ikke snøring. Men i det vi kom inn dørene hadde jeg plutselig bestemt meg. Det blir de første flisene vi "falt for", fra en utstilling i butikken. Og det føltes veldig godt å bare ta et valg! Flisene er sandfargede, og heller mot lysegrå (livredde de skal gå i gult så det gjør de ihvertfall ikke!). 30x60 også på gulvet, og mosaikk i samme flis  på veggger og gulv i dusjsonen, og det blir samme opplegg på toalettet i 2. etg. Jeg ville egentlig ha samme flis i gangen også, men innser at det hadde blitt en smule upraktisk. Jeg henger ikke over vaskebøtta hver dag så vi valgte noen litt mørkere grå fliser her. Satser på at det blir bra! Det finnes selvfølgelig ingen bilder av flisene til badet, og uten bilder er ikke innlegget noe spennende... Men så snart de setter i gang med fliselegging kommer det bildeoppdatering! Eller kanskje jeg kan ta et bilde av utstillingen hvis vi er innom butikken en dag! Vi stikker til fjells i helga! Håper dere alle har det bra og får en herlig helg  

7560977_5b3b950acd[1]

3 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>