Parkett på G!

Da har vi bestemt oss for hvilken parkett vi skal ha i det nye huset, og vi er meget fornøyde! Vi har hele tiden visst hva vi ville ha, men først i går tok vi den endelige beslutningen. Godt å være enig både med hverandre og seg selv! Gulvleggingen er en del av egeninnsatsen (egentlig den eneste egeninnsatsen vi skal ha) så det blir spennende å se når vi får lov til å begynne med dette. Er nok ikke før vi nærmer oss sommeren... Går så sent... Selv om huset vårt nesten er ferdig er det fortsatt ting som gjenstår på de andre husene i prosjektet, i tillegg til at alt av fellesareal, carporter, lekeplass, renovasjon osv. som må være klart før vi får flytte inn, og alt dette er utsatt grunnet kulden som har vært. Så vi får smøre oss med tålmodighet! Fant ikke bilde av akkurat vårt gulv på forhandlerens side, men jeg fant et lignende gulv et annet sted. Det blir iallefall enstavs eikeparkett all over the house, i hvit mattlakk. Tror det blir veldig bra!  

eikhvit[1]

4 comments

  • Den ligna veldig på vår:)Vi stresset litt med å få lik i nybygget da det er 5 år siden vi la den….Veldig fint med enstav

  • Vi skal ha einstavs kvitmattlakka askeparkett vi da, frå Gulvnett eller Gulvspesialisten. Veldig fint med eik også; blir kjekt å sjå bilder av det ferdig lagte golvet!

  • LEKKERT! Vi har også valgt en hvit matt eikeparkett i alle rom – gleder meg til å se den «live»!
    Ønsker dere en super weekend!
    Klem fra Christine

  • Blir nok knallbra! Veldig fan av litt «kaldere nyanser» parkett, lettere å matche og blir ikke så gule med åra syns jeg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>