Peisovn

I huset vårt følger det med en ovn/peis. Den skal stå inni et "innhykk" midt i stua. Den er helt standard og helt grei synes vi, og varmeeffekten er mer enn god nok. Vi har hele tiden tenkt at vi skal gå for denne.

Her er den, Contura 510:

 

Contura_510_m9_1[1]

  Tidligere denne uka ringte forhandleren oss og ba oss komme til butikken for å se på andre alternativer. Jada, vi skjønte tegningen men hadde egentlig på forhånd bestemt oss for å ikke gjøre noen endringer. Men når vi ser alternativet han higet etter å selge oss er det jo ingen tvil om hva som hadde blitt lekrest og finest da!

Rais 600:

 

RAIS_600-glass-miljo[1]

  Vi må ut med over 30 000,- ekstra for denne herligheten, og vet ærlig talt ikke om det er verdt det? Det er jo ingen tvil om hva som er finest, men i og med at dette mest sannsynlig ikke er siste huset vi bor i og den andre varmer like godt så tror jeg kanskje vi går for standardovnen som følger med huset. Skal tenke på det i to uker :)    

1 Comment

  • Syns den øverste var veldig fin..Forstår godt at dere ikke har lyst å bruke så mye ekstra hvis dere flytter senere.Hadde dere vært sikre p at det var huset for alltid hadde jeg vurdert rais.Vi har den og jeg nyter fortsatt synet:)men andre ting som er viktigere kanskje?som lamper feks…og de kan du jo ta med videre…Det ble plise på oss:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>