Vi bygger montanahylle

På den ene langveggen i stuen skal vi ha en hvit montanahylle av et eller annet slag. Jeg har tenkt å henge den på veggen, altså ikke stående på gulvet. Den skal ikke brukes til bokhylle, mer "pyntehylle". Vi har drevet og bygget litt på nett, og har foreløpig kommet opp med disse forslagene. Jeg og darlingen har hver vår favoritt,  hva synes dere? :) Litt dårlig kvalitet, da vi måtte scanne bildene.

Montana_001

Montana_002

Montana_003

Montana_004

Vi har vært i bursdag i dag, den første av mange denne uka. Kjekt! Er egentlig stappmett, men likevel ble det med rikelig med snop hjem fra butikken. Kan jo ikke se på fruene uten snop vel? Oh no! Ha en herlig kveld alle      

7 comments

 • He he.)holder også på åtegne montana;)Jeg likte nr 3…men det har jo mye å si hva den skal brukes til.Takk for svar ang plise.jeg ble klokere:)

 • kjempefine hyller! :) Likte den med dør til venstre og 6 åpne hyller jeg ;)
  ha en fin dag! *klem*

 • Åh, de hyllene er bare så lekre. Jeg likte best løsning nr 3. Synes den så finest ut, og så er det jo også litt praktisk med skuffer i stuen slik at man har et sted å gjøre av alt. Tenker duker, lys, servietter, filmer, fjernkontroller osv.

  Jeg kunne faktisk tenkt meg den løsningen selv. Kan jeg spørre hvor mye den koster?

  Klem fra Siddismamma

 • Jeg likte best nr. 1 og 3. Tror det har med tyngdepunktet å gjøre, altså at det blir for «tungt» i den ene siden når det kun er dør eller skuffe på den ene siden. Må være litt balanse. Jeg hadde kjøpt nr. 3.

 • Tusen takk for kommentarene :)
  Mulig det blir nr. 3. Balanse er viktig som du skriver Aase, og det er greit med skuffer til å lure unna litt ting.

  Klem til dere alle :)

 • Likte også nr. 3 best:)
  Skuffene er rimelig dyre da…
  Men det som er så fint med montana, er jo at det går ann å supplere etterhvert!
  Trenger ikke å kjøpe alt på en gang!
  Lykke til med valget!
  Vi har to montanamøbler og jeg er kjempefornøyd!:)

 • kjempefine hyller! :) Likte den med dør til venstre og 6 åpne hyller jeg ;)
  ha en fin dag! *klem*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>