Baderomsfliser

Har tidligere skrevet om at vi tilslutt, etter mye frem og tilbake, klarte å ta en beslutning når det gjelder fliser til bad og toalett. Og endelig har jeg fått tatt bilder av utstillingen i butikken slik at dere får se! Disse flisene skal vi ha på gulvet både på badet og toalettet. På veggene skal vi ha hvite fliser, og både gulv- og veggfliser er i størrelsen 30x60. I dusjnisjen skal vi ha gulvflisene i mosaikkutgave, slik som på utstillingen. Håper vi blir fornøyde! Det har vært endel frem og tilbake i butikken kan man si :) Sikre når vi har vært der, usikre når vi har kommet hjem osv. Men nå blir det disse, uansett! De er i gang med fliselegging av gang og lilledo i dag (Darlingen var oppe og sjekket i dag tidlig), så det skal bli spennende å se i ettermiddag :) Parkettleggingen gikk ikke helt som planlagt. Da vi kom i huset på tirsdag var 1. etasjen vår stappfull av kjøkkenmoduler, både vårt og naboens kjøkken. Så alt verktøy befinner seg innimellom skaper og hvitevarer, og gulvene vi skulle legge på er fulle i kjøkken. Det er en glipp fra leverandørens side at de har plassert alt hos oss, og det er så k j e d e l i g...  Mister en hel uke med parkettlegging for kjøkkenet flyttes ikke/monteres ikke før om en uke... Men men, jeg må bare innse at ting ALDRI går som planlagt i en byggeprosess, og heller være glad for det som er. Jeg kommer visst ingen vei med å bli frustrert! Kjøkkenet er iallefall på plass, det er jo positivt i disse transportstreiktider, og fliseleggingen i gang. Så ting skjer iallefall!   

007

008

006

4 comments

 • Kjempe flotte fliser!! Får litt spa følelse av de:)
  Kjedelig at det ble en bråstans i parkettleggingen, men det blir nok bra til slutt :)!
  Stå på!

 • Det ser dritlekkert ut! Ang plisse så må du iallefall spørre godt etter!For det blir veldig dyrt med solskjerming.Jeg syns det er rart for de sa at den duken vi valgte var best på holde sol ute…venter på svar fra dem.Fy søren badet deres blir fint!

 • 9 juni 2010 at 22:40 //

  Hei,

  Falt virkelig for disse nydelige flisene. Kan du si litt mer om merke/leverandør?
  Hadde blitt kjempeglad for det:-)

 • Hei, så kjekt!

  Flisene er av merket Piemme Dubhe, og de er kjøpt hos Norflis.
  (www.piemmegres.it)

  :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>