Heklet babyteppe og husoppdatering

Jeg har fått heklegnisten tilbake igjen etter en lang pause, og er nå ferdig med et teppe til lille tulla vår. Vet ikke helt hvor vi skal bruke det, men mest sannsynlig som vogn- og vuggeteppe.

 

013

016

 

Vi har hatt en superherlig helg på sørlandet sammen med fine folk! Vi har spist masse godt, vært på tur, sett på ESC (!), shoppet i søte interiørbutikker og barneklærbutikker og i tillegg fått litt sol på skrottene! Nå er det sofatid og film på tapeten, og i morgen venter ny arbeidsuke. Heldigvis ikke mange ukene igjen til sommerferie :)

Fremdriftsplanen i huset denne uken er at fliseleggerne skal være helt ferdige i morgen. De var veldig godt i gang når vi var oppe på fredag, dere ser et lite bilde av inngangspartiet under.

 

001

 

Kjøkkenet skal monteres på tirsdag, i tillegg til at naboens kjøkken også skal flyttes da slik at vi kan begynne parkettleggingen igjen etter en ukes ufrivillig stopp. Skal bli helt greit å få alt fjernet fra 1. etasjen vår! Det er jo lov å håpe at ting går etter planen :)

 

009 (2)

 

Tusen takk til dere som legger igjen kommentarer - det varmer et hjerte det vet dere :)

Ha en fin-fin søndagskveld!

3 comments

 • For et nydelig teppe!!Kjekt når kjøkkenet er oppe:)God uke t dæg!:)

 • Så flott babyteppe du har heklet, jeg skulle virkelig ønske jeg kunne slike ting, men sliter virklig på håndarbeidsfronten!

  Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen vår. Det går for nå og vi gleder oss helt enormt! Vi skal ta en skikkelig foto-session når vi er kommet i hus, også av gardin/plisse/lamell løsninger.
  Vi hadde virkelig nytte av at selgeren fra Kjells Markiser tok et hjemme-besøk hos oss. Han kom både med innspill og forslag som vi ikke engang hadde tenkt over. Kan virkelig anbefales. Og de var faktisk ikke så dyre som jeg hadde fryktet heller.

  Solen skinner fra skyfri himmel her i Bergen så det er ikke lett å sitte inne på et innestengt kontor i mørk dress, men jeg skal nyte ettermiddagen ute i solen (og sniker meg til en blogg-pause innimellom……).
  Ha en flott dag og lykke til videre med parkettleggingen

 • NYDELIG teppe Guro! Jeg holder selv på med et slikt teppe, men er langt fra ferdig ;) Mamma er overlykkelig over at jeg i det hele tatt tar i et håndarbeid, så lykken er stor !

  Så må jeg igjen få gratulere SÅ mye med den lille!! Ord kan nok ikke beskrive hvor stor gleden er !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>