Benkeplate i drivved

Et lite hasteinnlegg til dere som ønsket bilder av benkeplaten vår :) Dårlig kvalitet på bildene, de ble tatt fort og gale i gårkveld. Benken er lysere enn hva det ser ut som på de to siste bildene. Er litt i slekt med gulvet vi legger faktisk. Skal få tatt noen skikkelige bilder med skikkelig kamera når kjøkkenet er komplett. Enn så lenge får disse duge!  

005

006

003

  Tusen tusen takk for de søte kommentarene og tipsene i innlegget under - dere er supre! Nå skal vi opp i huset. Sjefen skal legge parkett på kontoret mens jeg skal sitte og strikke og beundre det hele :)

6 comments

 • Kjempe lekker benkeplate! Og kjøkkenet blir så fint! Legger dere parkett under innredningen også?

  Ønsker deg en superfin uke!
  Klem fra Christine

 • 5 august 2011 at 22:41 //

  Hei!

  Det er kjempefint i huset ditt! Vi skal bytte kjøkken og ønsker slik benkeplate. Hva er dette? Drivved – ekte plank eller er det laminat? Og hvor har du kjøpt denne?

  God helg!

  Hilsen Gry.

 • Hei Gry!

  Takk for hyggelig kommentar :)
  Benkeplaten er laminat, og heter drivved.
  Vi kjøpte den på Sørbø, men vet de har den flere andre steder også, bla Montér. Samme produsent som selger den i ulike beggevarekjeder.
  Vi er like fornøyde nå, et år etter at vi flyttet inn!
  Anbefales.

  Lykke til med valget!

  Hilsen Guro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>