Det nærmer seg slutten av egeninnsatsen vår!

I helgen har min kjære og svigers jobbet på spreng med parkettlegging. De kom i mål med det de hadde tenkt og resultatet ble veldig bra!  De har vært så flinke! Jeg har vel ikke gjort så mye annet fornuftig enn å ligge i en mollhaug utenfor. Ikke så mye til hjelp, men noen må jo nyte solen også :) Nå må jeg pleie såre hovne knær som har fått hard medfart de siste dagene. Det som gjenstår nå er kun hallen nede i 1. etg. Den gjør Frode seg ferdig med i løpet av uken er planen. I kveld har vi vært i huset og lagt papp i hele 2. etg. Deilig å krysse av den etasjen på to do-listen!  

003 (3)

 

Kjøkkenet tar form

 

008 (2)

  

Ha en fin kveld til de som er innom

 

 

3 comments

 • Mhmm..lukten av syriner må være noe av det beste som finnes:)
  Sammen med små spark inni magen, må det være rimelig nært som å være i himmelen:)
  Og nyt bevegelsene/sparkene nå..de blir ikke fullt så behagelige etterhvert..hi,hi;)

  Vi er kjempefornøyde med benkeplata, jeg kan nesten ikke vente på å få lage mat på den :) Ikke for at fargen burde ha så mye å si for det, men det har den..;)

  Gulvene ble kjempefine:)
  I løpet av byggeprosessen har jeg funnet ut, at noen ganger er en veldig til hjelp om en ikke går i veien også..he,he..kanskje det gjelder for flere enn oss ;)

  Ha en fortsatt fin kveld:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>