Fiks – ferdig – finito!

Egeninnsatsperioden er over! Parketten er lagt og vi er superfornøyde! Min kjære har jobbet på spreng de siste dagene for å bli ferdig, og onsdagskveld klikket han siste planke på plass. I går var vi i huset og dekket alle gulv med papp, og det var jammen en god følelse å vite at vi nå er ferdige med vår del av jobben! Skal riktignok male gulvlistene hvite også, men det er fort gjort - vi skal ikke montere de selv så da tar det ikke så mye tid. Vi må fortsatt regne med å vente til høsten med å flytte inn, men det skjer mye i huset om dagene: Kjøkkenmontøren mangler noen deler, og flere av hvitevarene er heller ikke på plass enda, men det ligner veldig et kjøkken nå!

019

Elektrikerne er i full gang, og det er en av oss som er i ekstase over alle duppedittene han har ordnet her og der, finesser til teknisk bod ("glemte visst å ta bilde, uups!), og ikke mist er han fornøyd med valget av de diskré (hvite)  justerbare spottene.

017

Fliseleggerne er så og si ferdige, og her er en sniktitt på hovedbadet:

032

Etter at vi var ferdige med pappingen i går kveld fant vi ut at det var langåpent i byen, så da var vi en tur innom Høyer og denne søte kjolen fra Odd Molly fikk bli med meg hjem! Den har plass til en liten kulemage (og noko attåt) også :) Det ble påfyll i posen til mannen også, en liten belønning må vel være lov?

359_243_2_front_39_9[1]

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>