Ting tar tid…

... men heldigvis går også ting endelig fremover nå!

Hele 1. etasjen vår er ryddet for alt som heter kjøkkenmoduler og hvitevarer og i går fikk Darlingen lagt parkett på soverommet vårt. På grunn av transportstreiken er ikke skyvedørsgarderobene våre på plass enda, men nå er iallefall alle rom klare til at montørene kan komme :)

 

022

 

Kjøkkenmontørene var i full gang med kjøkkenet i går, og benkeplaten i drivved vi bestemte oss for lenge før jul og som vi var en smule spente på er så fiiin! (Er vel lov å si det vel?) :) Skal vise skikkelig bilde av den senere. Vi mangler noen hvitevarer til kjøkkenet pga. streiken, men det er ikke så viktig foreløpig. Det viktigste er at det er satt opp slik at Darlingen og svigerfar kan legge gulv i denne etasjen i helgen.

 

026

029

028

  Vi får også kjøkkenskap på den ene kortenden av øya som vender inn mot spisestua, men det kan jeg vise en annen gang! Håper alle får en fin dag!

4 comments

 • Stilrent og flott kjøkken! Er det fra Kvik?
  Benkeplate av drivved gitt, det blir spennende å se :)! Tipper den er superfin!

 • Takk takk!
  Kjøkkenet er fra Marbodal, men er veldig likt Kvik sitt mano-kjøkken som vi egentlig hadde tenkt på.
  Boligen vår er en miljøbolig hvor det stiles nokså strenge krav til hva som skal være innvendig i form av miljømerking ol., blant annet må kjøkkenet være svanemerket.
  Så der har du den historien :)

 • Er drivved benkeplaten i laminat eller heltre? Er den også kjøpt gjennom Marbodal?

 • Benkeplaten er i laminat. Vi kjøpte den gjennom Marbodal, men jeg vet at bla. Sigdal kjøkken også fører den, i tillegg til Montèr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>