Pillows & Holiday

De grå Hay-putene jeg fikk i gave passet dessverre ikke i den nye sofaen vår likevel. Gråfargene ble helt feil mot hverandre, så derfor har vi vært på Møbelgallereiet og fått byttet de i to blå istedenfor! Jeg har litt dilla på blått om dagen, og synes blått er fint mot en grå sofa!  

001

  Vi kjøpte også to puter på Bolia, i samme stoff (nantes multi grey) som sofaen vi har bestilt.  

009

  Så da er det bare å vente på at huset er ferdig og sofaen levert før putene kan slenges på plass! :) I morgen drar vi på ferie en uke! Gleder gleder gleder meg! Reiser sammen med et annet gravid vennepar, og det skal bli så kjekt! Det er dejlig å være norsk... Sommerklem fra meg ♥ ♥ ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>