Amigurumi

Hva? Vet du ikke hva det er? Hehe :) Ikke jeg heller, før inntil nylig. Ihvertfall ikke at Amigurumi er navnet på alle søte små hekledyr og figurer. Amigurumi betyr rett og slett et strikket eller heklet kosedyr på japansk, og svenske Mia Bengtsson gjør det hele litt enklere for oss som sliter med å lese hekleoppskrifter på japansk - hun har nemlig gitt ut denne skjønne oppskriftsboken. På svensk, vel og merke! Men jeg begynner å få kontroll på den svenske terminologien nå tror jeg!  

014

 

Det første jeg har heklet er tre sopper etter oppskrift fra boken.

 

021

 

Og slik ble de:

 

031

032

  Fant ut at jeg ville sette de sammen til en liten uro, så jeg heklet tråd rundt en trering og hang opp soppene som dere ser under. Tenkte å bruke uroen over senga eller i vogna til babyen, evt. klipper jeg bare av soppene igjen og har de til pynt på barnerommet, og etterhvert til lek.  

036

 

* Klem *

7 comments

 • Vi har kun 1 pr vindu…
  Men det viste seg og ikke være nok med plise.Vi bestilte utvendig solskjerming.
  Før det gikk det ikke ann å sitte i den nye syuen pga varme og veldig veldig lyst.
  Så vær veldig obs på tykkelsen på plise.Dere må bare ta turen ut å se på solskjerming og plise.

 • Hei hei!
  Herlighet de var skjønne :)
  Måtte flire litt av den kommentaren din angående puffen jeg hadde i mitt innlegg.
  Tror ditt nivå på hekling er litt større enn mitt :)
  Jeg har bare heklet det teppe jeg river med, og skulle jo gjerne lært mer :)
  Så skulle nok hatt en bok som handlet om hekling for nybegynnere :)

  Så herlig den uroen var, tipper jenta i magen kommer til å få en del flotte heklede ting :)
  Klem klem

 • naaaaw!!! hellandussan så herlig!! skulle ønske du kunne maile meg litt hekle-kunnskap :p jeg prøvde meg på noe frukt i sommer (til lekekjøkkenet til poden) men skjønte ikke de svenske og engelske uttrykkene og forkortelsene finnes ikke i noen ordlister.. så da gav jeg opp :p

  spennende med ferdigstilling da! Kjempefint bad!! :)

  *klem*

 • Så søte sopper og nydelig uro! Skulle ønske jeg kunne hekle når jeg ser hvor fine ting du lager :D
  God helg!
  Klem fra Christine

 • Hei hei. Du, den uroa var jo helt konge!!! Flotte tinger du lager, og for en fin side du har:-)
  Hekla fra hekleriet.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>