Baderomsmøblene montert…

...og det er vann i springen!

 

bilde

  Innredningen er fra Dansani. Servanten heter Inzo Domino, 120 cm. Damixa merkur steel dusj- og servantbatteri i hele huset.  

018

  Grohe Rainshower Cosmopolitan dusjstang (ikke montert), og ekstra stor og brei dusj! :) Enkelt og greit, og vi er fornøyde :) Ikke mye som gjenstår på badet nå! Akkurat en måned til innflytning i dag, og nå begynner vi endelig å se enden. Byggeprosessen har tatt ufattelig lang tid, fra vi signerte kontrakten for et år siden og frem til i dag. Er det noe jeg har lært og skal  huske til neste gang så er det iallefall at ting går "potle", og at mye uforutsett skjer underveis. Nå er jo dette et byggeprosjekt med flere hus som også skal bli ferdige, så det er klart det gjør at det hele trekker ut i tid i forhold til hvis de kun hadde konsentrert seg om vårt hus, men det har allikevel tatt lenger tid enn vi hadde regnet med. Men nå kan vi virkelig starte nedtellingen! Og pakkingen! Ha en god kveld dere som er innom - og tusen takk for koselige kommentarer! De blir jeg så glad av

5 comments

 • Det blir kjempe lekkert Guro! Den forrige boligen vi kjøpte var et prosjekt som tok laaaang tid. Vi hadde liten kontroll, siden det var så mange boliger som skulle ferdigstilles parallelt – så det som skulle ta 8 måneder – endte med å ta 15 måneder. Men det ble ferdig, og vi var sååå fornøyde når vi fikk flytte inn :) Men før vi visst ordet av det var vi i gang med eneboligbygging, og det gikk myyyye fortere ;D

  Jeg synes skoskap nr 2 i innlegget under var råfint – det fikk jeg også lyst på. Og ikke minst pappelina plastmatten! Mulig jeg må herme etter deg der.

  Så spennende med kun 4 uker til innflytning og 6 uker til termin. Krysser fingerene for at det skjer i den rekkefølgen for dere:) Oktober blir rene julaften for dere da!

  Ha en super søndagskveld! klem fra meg

 • Wow så flott det blir! Jeg gleder meg til badet vårt begynner å bli ferdig, og det er det ikke ennå selv om vi skal overta den 15. september. Begynner å haste litt!
  Liker stilen din!

 • Heisann og takk for at de ble med på min give-away:) Da fant jeg jo veien hit. Mye på gang og en hektisk periode. Har bladd i bloggen din, kunne jo ikke la være. Huset blir veldig fint:) Stikker innom igjen:)

 • Heihei:)
  Synes flisene du har på baderoms gulvet var kjempe fine:)!! Hvilken leverandør er det som har disse, og hva heter flisene?
  Mvh Mona

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>