Foresta, Fiducia og Bulbino

Alt fra Kähler, og alt med hjem i bagasjen etter Danmarksferien! Fiducia lette vi etter i utallige butikker i flere byer - utsolgt overalt! Men tilslutt fant vi den i Ålborg på vei hjem (hadde egentlig gitt opp å få tak i den), og plukket fornøyde med oss den siste esken :) Alle disse fargene er så duse og fine. Gleder meg til å pakke opp alt og spre de små fargeklattene rundt i det nye huset!   

077

  Det er farlig å være på shopping - spesielt i Danmark hvor mange av herlighetene designes. Etter en tur innom Illums bolighus på strøget var både posen full og ønskelisten enda lengre enn den var før vi dro. Er jo så mye fint! Ikke så lenge til jul, er det vel? :) Håper mandagen din blir GOD!  

3 comments

 • Så mye lekkert dere har shoppet på ferie! Personlig satte jeg ny rekord i å shoppe meeeget lite :p

  Så morsomt at du også er gravid da! :D Gratulerer så mye!! Du er nok kommet lengre på vei, jeg var på (sen)UL i dag og er 20+1 med det man tror er en prins til <3
  Gleder meg til å se de ferdige hekle-prosjektene til prinsessa :D
  Hvordan er formen din da? Her er den heldigvis på topp :)

  *klem*

 • Hei!
  Oi så mye fint du har fått med deg hjem fra ferien :)
  Fiduciaen står laangt opp på min ønskeliste, og som du sier er den jo ikke så lenge til jul :)
  Hvor mye måtte du betale for den i Danmark? (om jeg kan spørre..)
  Har en mann som har en del jobbeturer innom Danmark og da hadde vært morsomt å visst prisforskjellen :)
  Nå er hverdagen begynt for oss og, eller det vil si de andre, jeg har fremdeles en uke fri. Den skal nytes :)
  Lykke til videre med magen, kos deg og nyt den siste tiden :)
  Klem klem
  Nb! Håper alt går bra med husbyggingen og at dere ligger i rute. Var inne å så på bildene du hadde, noen tidlige bilder tror jeg, og da tror jeg faktisk at jeg ser huset dere bygger fra kjøkkenvinduet mitt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>