Knax og Pappelina

Mens de putler på i huset og gjør seg ferdige med siste rest, sitter jeg og innreder, direkte inne fra sofakroken! *Liker* Planen er klar for de fleste rom, og de aller fleste møbler, store som små, er for lenge siden bestilt. (Selv om det sikkert dukker opp mye jeg ikke har tenkt på også...) I gangen er vi ikke helt ferdigtenkte, men det er mye mulig det blir et av disse to skoskapene fra IKEA. De er smale og tar liten plass - viktig kriterie i vår lille entré.   0094928_PE232986_S3[1] 0105257_PE252359_S3[1]-1   På gulvet skal en Pappelina-plastmatte få gjøre jobben sin. (Bestilte den fra desingonline.se)   vera_pappelina_black_221[1]   Håper den gjør seg fortjent til all skryten den får av folk ;) Noen av dere med erfaring? Jeg ble litt skuffet da jeg åpnet den og så at prikkene ikke var like hvite som jeg hadde sett for meg og som på bildene, men nå heter jo fargen vanilje også da... På veggen kommer knaggrekken Knax i hvit utgave. Kjøpte hos Illums i København.  

083

  Ellers skal vi ha skyvedørsgarderobe med to speildører til oppbevaring av klær! Garderoben har stått klar i huset hele sommeren men er fortsatt ikke satt opp... Arg. Montørene  har fått frist ut neste uke til ferdigstillelse av dette. Ellers skal nok barnevognen få pryde store deler av gangen, så sittebenk får bli en annen gang!

 

001

  Vi har også en liten plan på hva som skal få henge på veggen her - men det får jeg vise frem senere om og hvis :) Onsdag og halvveis til helg - ha en god dag!

1 Comment

  • Hei hei «snart» nabo :)
    Tenker dere gleder dere til innflytting! Må være herlig å skulle flytte inn i et helt nytt hus!! Litt misunnelig der kjenner jeg :)
    Så mange fine innlegg du har nedover her, og utrolig mye fint dere skal ha i boligen. Kommer til å bli kjempe fint!!
    Håper alt står godt til med deg og magen :)
    Klem klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>