// 1 årsdag!

I går var det nøyaktig et år siden vi signerte papirene og var stolte og glade eiere av huset vårt!

Dvs., det var ikke så mye til hus i fjor på denne tiden:  

101

 

Det ble vinter

 

DSC_3018

 

... og det ble vår, og nå begynner det endelig å ligne på noe! (Hadde visst ikke oppdaterte bilder av huset utvendig)

 

 

007

  Selv om byggeprosessen til tider har gått ufattelig treigt, og enkelte ganger har vært ispedd en dose frustrasjon og kommunikasjonssvikt mellom de ulike partene, har det har vært et utrolig kjekt år! Og nå er jo alt på plass! Alt fra å velge fliser, tegne kjøkken og bad, velge gulv, kjøpe møbler - ja, hele pakken - har vært  kjempespennende. Og så har jo jeg og min kjære ufattelig lik smak når det gjelder det meste, og da er det jo lett som en lek :) Nå kan vi bare senke skuldrene for en bitteliten stund, se oss fornøyde tilbake og være tilfredse med alle valgene vi har tatt, mens vi beskuer vårt nye hjem, utvasket og klart til overtakelse på mandag!

 

bilde[1] (3)

 

bilde[3] 

 Fy søren som jeg gleder meg!!! (Gruer meg til flytteprosessen da, er dårlig på å takle kaos, men vi har mange kjekke flyttehjelpere med oss så det skal nok gå så bra så! Jeg får stå i huset og være organisator!) Nå i helgen skal vi få vasket ut av det nye kjøkkenet, samt toalett og bad. Det er egentlig gjort, men jeg stoler ikke på at det er gjort godt nok. Vi skal også henge opp lameller eller persienner i 1. etg. (vi har bestemt oss og handlet inn) - vent å se!, i tillegg til å pakke siste rest her i leiligheten. Med andre ord har vi nok å gjøre! Ønsker deg en herlig helg!

4 comments

 • ohoi!! :D kan SKJØNNE dere gleder dere!! Jeg hadde nok knapt fått sooove :p hihi
  Gleder meg til å se hvordan det blir med møbler og ting på plass! <3
  Lykke til i kaoset! Vi flyttet inn 4 uker etter mitt KS, jeg var også sjefsdirigent ;)

  God helg!! *klem*

  PS: takk for gode råd ang gulv! Mannen må i havet igjen i morgen, så det blir visst en uke til med tenking før bestilling ;)

 • Hei hei!
  Skjønner godt dere gleder dere ja! Huset ser ut til å bli kjempe fint, og jeg gleder meg til mange flotte innlegg av innredningen :) Selv om du om en liten stund sikkert har en del andre ting å tenke på ;)
  Ha en super helg, klem klem fra Elisabeth

 • Hei:) Gratulerer med et fantastisk flott hus! Vi er midt i byggeprosess selv, og holder på med mange vanskelige valg…. Synes parketten deres ser veldig fin ut. Hvor har dere kjøpt den? Lykke til med innflytting:)

 • Hei Ann Iren!

  Tusen takk for koselig kommentar!

  Vi er strålende fornøyde med parketten vår (hvis det er lov å si det), og anbefaler den sterkt videre!

  Merket er parador, kjøpt på parkett- og flisesenteret i Sandnes.
  Gi en lyd om du vil ha nærmere beskrivelse av gulvet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>