Heklet helseteppe

Ferdig med et nytt (og i denne omgang det siste) teppe til snuppa! Heklet et rosa helseteppe denne gang, i Lanett fra Sandnes Garn.  

030

  Godt og mykt og varmt! I helgen kommer svigers for å tapetsere fondveggen i spisestuedelen, og ellers skal min kjære flinke sparkle og male veggene som er satt opp under trappa og begynne parkettlegging i trappetrinnene. Nok å gjøre - og ikke lenge igjen til innflytning nå! Jeg putler på og pakker litt i det små. I høygravid-vondtiryggogbekken-fortandpusten-tempo! Men det begynner å bli endel fulle bananesker og klesposer etterhvert, så det blir resultater av putlingen min! 

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>