// Trappa er montert

Det var et gledens syn som møtte oss i huset på fredag - trappa er montert! Den har vi ventet lenge på, og det er godt å endelig slippe stigen.  

005

  Trappa er levert av Suldal Trevare, de samme som har levert kjerneveden til kledningen på huset. Vi endret på så og si alt i forhold til slik trappa så ut i utgangspunktet, og er heldigvis fornøyde med resultatet! Ikke noen grensesprengende trapp, men godt å se at den ble slik vi hadde tenkt. Vi skal ikke ha frurtrinn. Produsenten klarte ikke å levere eiketrinn som var like nok parketten vår, derfor bestilte vi bare standardtrinn/furu og skal legge parkett i trinnene, den samme som vi har på gulvene i resten av huset.  

006

  Vi valgte tett trapp, da vi skal ha bod under trappen. Viser flere bilder underveis som veggene kommer opp og trinnene forvandles fra furu til eik. Måtte bare vise de første "grovbildene", ble jo så glad for å se at ting skjer :)

1 Comment

  • Hei igjen! Kjempe fin trapp! Kan jeg spørre om hva dere har endret? Vi venter på vår trapp men har i grunnen ikke gjort endringer. Lurt med parkett i trinnene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>