// Trappetrinn i forvandling

Trappetrinnene endres gradvis fra furu til eik. Nå blir det jo en helt annen trapp! Rekkverkene på veggen er også montert opp.  

007

  Boden under trappen er tett, og malerfolkene er i gang med å sparkle veggene her. Dette blir et godt "bonusrom". Større enn jeg hadde sett for meg også, og ståhøyde i store deler av boden. Masser av ekstra lagringsplass - og det trengs!  

023

  Vet ikke helt hva og hvordan denne kroken/delen av gangen skal brukes, men vi kan kanskje ha en stol her. Eller sittebenk med lagringsmuligheter oppi. Eller en kommode? Og vår påtenkte bildevegg passer kanskje på den største av disse veggene. Vi får se når vi har flyttet inn hvordan det blir :) I ettermiddag skal vi på svangerskapskurs!  

- God dag ønskes til deg -

 

4 comments

 • Så fint det blir! Wow!
  Vi fikk trappen montert i går og ble litt skuffet over trinnene som skulle være i eiketoning. De var mye mørkere enn vi hadde tenkt. Men så har vi mye parkett til overs da…. Blir jammen inspirert når jeg ser hvor fint det blir! Kan jeg spørre om hva dere gjør på undersiden /baksiden av trappen? Vi har åpen trapp hele veien nemlig.

  Ha en herlig torsdag!

 • lekkert! Vi har eikeparkett i trappen selv, ikke en dum løsning det ;)
  så gøy med bonus rom! Boder er et must, og alt for få av i nyere hus.. Spennende å få de siste detaljene på plass da! og de er nok ikke på plass før man får bodd seg til gjerne.. og etter det endrer det seg:p hehe

  En god stol til amming er nok en fordel! Sist hadde vi jo bare en, og jeg kunne sitte i fred, men nå er det jo en del mer action her.. En sosial gutt på 5 år med stor forkjærlighet for star wars og den slags går kanskje ikke alltid godt overens med amming, så da er det greit å kunne trekke seg tilbake når han har besøk osv.. Men vi får se, ikke sikkert jeg får kommet meg til IKEA før den tid :S dvs, skal til Sola/Sandnes i oktober, men da med fly.. får nok ikke med meg hjem stol og skammel da vil jeg tro :p hihi

  Go torsdagskveld! håper dere hadde det fint på svangersskapskurs!! :) *klem*

 • Hei, og takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Så gøy med baby hos dere også. Du har jo ikke lenge igjen da!! Så moro!! Mye spennende som skjer hos dere også da med husbygging i tillegg. Gleder meg til å følge bloggen din videre. Klem, Line

 • du forresten! hvilket gulv har dere på kjøkkenet? for dere har format hvit fra Norema med drivved benkeplate dere også ja? Vi må snart kjøpe gulv, og min kjære SKAL ha parkett sier han… Men ser ikke for meg hva som blir best sammen med benken… hmm…

  *klem igjen*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>