// Utebelysning

Det var ingen vanskelig beslutning å bestemme seg for utebelysning til inngangspartiet. Vi bladde fort igjennom aktuelle kataloger fra el-installatørene, og har heldigvis så lik smak at det ikke var noe å diskutere, vi ville begge ha de samme lampene :)  

Asker

  Vi har et ganske langt inngangsparti, overbygget med tak, og lampene på bildene skal vi ha på veggen innover mot inngangspartiet.  

Asker_nr_2

  Lampene leveres av Norlys, og modellen vi har valgt heter Asker. Vi skal ha de i fargen grafitt, og de har som man ser på bildene indirekte opp- og ned lys, i tillegg til at vi skal ha de montert med fotoceller.  (Bildene er hentet fra Norlys sine nettsider). Ellers nyter jeg min siste dag i sofakroken! Sofaen er solgt for en stund siden, men hentes først i dag. Det passet igrunnen veldig bra at kjøper ikke kunne hente den før nå! Og en uke i hagestoler og på madrasser skal vi nok klare! God fredag - ukens beste dag

4 comments

 • Hei Guro og takk for koselig hilsen!
  Vet du – vi har akkurat de utelampene ved inngangsdøren og ved balkongdøren, og i fargen granitt. De er kjempe fine!!
  Så spennende med innflytting på mandag! Masse lykke til med flyttingen. Håper dere får hjelp – sånn at du ikke starter fødselen :)

  Ønsker deg en super uke videre!
  Klem fra Christine

 • 11 november 2012 at 20:22 //

  Hejsan
  Jag har letat överallt efter fasadbelysning som är snygg och älskar den som du lagt upp här på din blog. Var har du hittat den?

  Mvh jenny

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>