// Spisestue part II

God morgen! I dag har jeg termin Og det ser ut som om jeg må smøre meg med en god dose av det de kaller tålmodighet... Men det har uansett aldri vært nærmere enn hva det er nå :) Viser litt mer av spisestuen.  
018 (Skjenken er fra Bolia. Darlingen hadde den fra før min tid)

Vi (jeg) blir ikke helt enig med meg selv her. Passer skjenken? Og hva skal stå oppå den? Skifter ut hele tiden.

 

015

 

Og bør vi ha noe på veggen her? I tilfelle hva? Blir glad hvis noen har tips!

  

022-1

 

Ønsker dere en super dag!

5 comments

 • Heisann!
  Synes skjenken var fin der jeg. Hva en skal ha oppå bør ikke jeg være den som gir råd om. Har stadig samme problem selv. Er elendig på sånt!

  Gratulerer med termin. Den siste tida er tung og drøy, iallefall for meg som er så utålmodig! Håper du får snart og at fødselen går bra! Masse masse lykke til!

 • Så utrolig lekkert, Guro! Jeg synes også at skjenken passer inn. Hva med å sette ulike typer av stående bilderammer oppå, sammen med noen fine bøker og en stor vase med noen grønne vekster? Og hva med et speil på veggen – eller et stort sort hvitt bilde? Det blir uansett helt nydelig!

  Jeg gikk selv 5 dager over termin før riene starten og lillesjarmør kom på dag 6 (etter termin). Heldigvis var formen min bra hele veien, men i dagene før fødselen startet var jeg sikker på at jeg aldri kom til å føde, så dagene etter termin gikk litt sent ja… Men plutselig er hun her! Og da er alt annet glemt :D

  God helg til dere!
  Klem fra Christine

 • Lenge siden jeg har fått vært innom bloggen din!
  Imellomtiden har det jo skjedd mye hos dere!:)
  Så fint dere har fått det! Lyst, gjennomført og lekkert!
  Håper dere kommer til å trives!:)

  Og siden jeg har vært innom facebook har jeg jo fått med meg andre nyheter også!
  Gratulerer så mye!:)
  Gleder meg til å se bilder!:)

 • Så mange lekre bilder Guro! Knas å se at dere er kommet mer eller mindre i orden! Blir spennende å se dere bo dere til fremover! :)
  Og så gleder jeg meg til å se livstegn etter at prinsessa er her!

  Hos oss går det i ETT om dagen med jobb, kjøkken og en på nesten 5 som skal følges opp :p Men på fredag har jeg fri fra jobb og blir med gubben til Stavanger, det blir deilig.. Så får hus være hus :p

  takk for alle koselige kommentarer den siste tiden! De blir satt pris på! <3

  *klem*

 • Gratulerer så mye Gruo! Og velkommen til verden til jenta deres :) (Skjønner av kommentaren til Marta at dere har blitt foreldre)

  Håper dere tar godt vare på hverandre og nyter denne første tiden.
  Ønsker deg en strålende helg!
  Stor klem fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>