// Fyr og flammer

... i peisen!

Den beste varmen! Vi har nettopp fått riktig dør til peisen, og kan endelig ta den i bruk. Veldig glad vi ombestemte oss og gikk for denne varianten peis! I neste innlegg får vi ta en titt på hva som befinner seg inni denne boksen midt i stua!

 

066

  Ellers nyter vi dagene og blir bedre og bedre kjent med lille skjønnasen! Det er fortsatt nesten litt sånn at jeg må klype meg selv i armen for å forstå at hun virkelig er vår. Vi er så heldige Nå skal vi avgårde en tur på helsestasjonen. Ha en fin-fin dag alle der ute, og tusen takk for alle de kjekke kommentarene i innlegget under! (Ps.: Jeg kommer sterkere tilbake med besøk og kommentarer på alle de fine bloggene deres. Det er ikke mye pc-tid for tiden :) )

5 comments

 • Flott peis! Og så fint med vedhylla under!
  Forstår godt at dere er fornøyde med valget!:)
  Så godt at dere koser dere med barseltiden så langt! Det er bare å nyte! Tiden går jo så fort:) Vår minste er snart et år, og jeg kan ikke forstå hvor tiden har blitt av…:)

 • Såååå fiiin peis!! Er det ikke deilig å ikke angre på oppgraderinger som man vurderte frem og tilbake underveis i byggeprosessen. Vi har «dessverre» fortsatt ikke fått fyrt i peisen, da huset vårt holder godt på varmen (vannbåren gulvvarme). Så det er jo litt luksus, selv om jeg gleder meg stort til å kunne sitte å se på flammene. Vi kan jo alltids fyre litt for kråkene da :D

  Ønsker deg og familien din en nydelig helg, for nå er det straks fredag igjen!

  Klem fra Christine

 • Veldig flott peis;)
  Forstår godt det blir lite pc tid for deg om dagen.
  Du må bare nyte det i fulle drag!
  Stor klem

 • HEI!!! Gratulerer så mye med ei supersøt jente!!! Jeg har mistet bloggen din fra rullen min og har gått glipp av kjempemye ser jeg nå!!!! JEg ELSKER stilen din!!!! Super mye fint altså! Løver å besøke deg oftere fremover, klem Villa DIlla!!!

 • Hei!
  Så gøy at du er fornøyd med premien!
  Passet jo perfekt at du vant akkurat denne!:)
  Morsomt når tilfeldig trekning får et så flott resultat!

  Forhåpentligvis får lille prinsessa mer glede av den enn sokker og epler! Hihi:)
  Vi har giraffen til Liam, og den er super! Nesten så jeg ikke forstår hvordan vi klarte oss uten da Mathias var baby!

  Viss du sender meg en mail med adressen din, skal jeg få den avgårde så snart ungene er friske og jeg kommer meg på postkontoret:)

  Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>