Hagedornhagen?

Vi har fått opp veldig lite på veggene her.

Det er ikke så lett å bestemme seg! Og jeg føler man må være litt sikker i sin sak før man hamrer løs også... Jeg har lyst til å få opp noe på veggene over sofaen, og tenkte lenge på bildelist med mange smårammer oppå. Nå ser det ut til at denne havner på prinsessas rom heller, og jeg klør meg i hodet og blir ikke enig med meg selv. Synes bildene til de to danske fotografene  Hagedornhagen er flotte, enkle og rene, og lurer på å klikke hjem to av disse. De skal i tilfelle i svarte ribbarammer fra IKEA (passer perfekt på mål) og vi skal ha to stk. ved siden av hverandre på langsiden av sofaen. Lurer på disse to:

17_large[1]

11_large[1]

Som eventuelt skal henge over her

 

park-to09

 

Fra sofaen ser vi bort på Poul Pava-bildet. Blir det feil å ha så ulike bilder i en stue? Eller gjør det ingen ting? Sommerfuglene er jo rimelig diskré...

 park-to07

 

Inspirasjonsbilder

 

beetle-hdh[1]

butterfly_indoor-hdh[1]

butterfly_indoor-hdh_1[1]
 imagesCANPTIZMAlle bildene her hentet fra Hagedornhagen sin hjemmeside.
Jeg trenger altså litt beslutningshjelp! Håper noen vil hjelpe! Jeg har veldig  lyst på disse bildene, men spørsmålet er om de passer inn? Hva synes du? Nå er jo heldigvis ikke bildene særlig dyre, blir ca. kr. 1000,- pr. bilde - frakt, forsendelse og ramme inkludert, så det er jo ikke krise om man går lei insekter på veggen og skifter ut innholdet i rammene etter en stund heller... Glad for svar, eller tips til helt andre motiver å ha på veggen :) Begynner å bli på tide å fylle veggene med noe snart!

4 comments

 • Gjett hva jeg har sittet og googlet på i dag da! :) Jeg har lyst på noen som ikke er altfor fargesterke, så de du viser er de samme som jeg har vurdert.

  Jeg tror det kunne vært veldig stilig med slike bilder over sofaen deres. At dere har Poul Pava i samme rom gjør ingenting! Lykke til med valget, det blir spennende å se hva dere lander på!

 • hei Guro
  takk for hilsen inne hos meg
  så kjekt å se den fine vogga til lillingen din! har ikke fått gratulert en gang, jeg – jeg får skylde på «studietåka» mi. Men nå er den over :). Håper du koser deg med nurket.

  Hagedorn-sommerfuglene hadde vært flotte over sofaen din, tror jeg. Og gjør seg med to sammen. Skulle jo gjerne vunnet de i mitt forrige lotteri, du. men det er enkelt å bestille de også. de sender kjapt.

  bare tøft at der er noe helt anna på en anna vegg. det gir bare krydder til rommet.
  stua og kjøkkenet deres er forresten kjempefint!! nydelig med montanhyllene ved vinduet og peisen der for eks. greit at jeg låner et peisbilde og tar med i et samleinnlegg om litt?

  jeg la forresten til et lodd til i lotteriet mitt til deg. 2 lodd for svare på utfordringa (bare du sender utfordringen videre til 2 stk også)

  fortsatt god uke til deg
  (lang hilsen i dag!)

  beste hilsner fra
  Åpent hus

 • Knallfine bilder. Har vurdert akkurat de samme to, men jeg viste ikke at de var så store. Bilder skal jo egentlig ikke behøve å stå sånn i stil til hverandre, men jeg skjønner tankegangen. Kunst er kunst og mange forskjellige bilder henger side ved side i mange hjem. Jeg synes det er vanskelig å henge opp bilder, så all vår nyeste kunst står fremdeles på gulvet. Heldigvis har jeg foreldre som er gode på slikt, og de kommer til helgen… da kommer nok bildene opp! Hehe

  Jeg ville gått for disse bildene. Tror de vil passe godt inn. og at det henger et Pouls pava på en annen vegg, hadde jeg ikke viet en tanke til en gang. Det går helt fint!

 • Bildene er nydelige, det ene har vi på soverommet i stor utgave, mens det øverste har jeg i stua i liten str. Har faktisk nettopp bestilt noen biller til å henge på kontoret.
  Jeg synes også bildene kommer til å ta seg kjempefint ut over sofaen deres, go for it!:)
  God helg til deg og dine!
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>