Mannens kunst

Jeg innrømmer det gjerne: Det var ikke alle av mannens bilder og kunstverk som falt direkte i smak hos meg når vi flyttet sammen i leiligheten hans. Ikke det at de ikke var fine, bare ikke min smak.

Etterhvert som jeg ble varm i trøya ble bilder på mistenkelig vis tatt ned fra veggen og stuet inn på kontoret. Eller de ble tatt ned og ble "tilfeldigvis" med i bilen når vi skulle hjem til foreldrene hans og satt på gutterommet der. Fire av bildene hans måtte lide etter at jeg kom i hus, men to fikk bli. De fikk til og med bli med inn i det nye huset vårt! Og bildet under er et av de heldige uvalgte! Det er stort, og det var halvskummelt å henge det opp så høyt oppe på veggen. Men ingen datt ned og alt gikk godt!  

048

 

Bildet gjør det litt lunere i trappa synes vi.

 

051(Bildet er malt av en lokal kunstner) 
Det andre bildet som fikk bli med i flyttelasset kommer ikke lenger enn opp på kontorveggen. Kanskje jeg viser det frem en dag :)
(Og bare sånn for ordens skyld, rett skal være rett: Ingen av mine gamle "kunstverk" er på veggen heller, og Darlingen er like enig som meg i hvilke bilder som skal opp og at de andre bildene hans ikke fortjente plass i flyttelasset:) )

God mandag!

 

5 comments

 • Litt snikkvinnifisering høres velkjent ut… ;)

  Bildet gjorde seg godt i trappegangen synes jeg! Sammen med den fine lampa!

  Ha en fin kveld!

 • hehe her i huset skjer de fleste endringene når mannen er i nordsjøen ;)
  men om han hadde vært uenig hadde jeg fått kommentarer på det ja :p

  likte kontraten mellom lampen og bildet :)

  ja tenk at lillegutt er en mnd allerede! så her koser vi oss bare og nyter tiden :)

  *klem*

 • Hehe, her er det mye som er i boden, men alt har vi stort sett kjøpt i lag. Det eneste mannen brakte med seg inn i forholdet (utenom seg selv) var en vekkerklokke og en pose med klær! Mannfolk! Haha

 • Hei søte deg! Det er så koselig å få hilsner fra deg :)

  Jeg er helt enig med deg i at når man skal skape et felles hjem, er det viktig at begge er komfortabel med hva som pryder veggene. -For et utrolig sprekt bilde som virkelig «gjør veggen»!

  Å, som jeg skulle ønske at jeg kunne drive med «hjemme-interiørhjelp», men du trenger da virkelig ingen hjelp!! Du har øye for både helhelt og detaljer, og jeg finner sååå mye inspirasjon i bildene du deler med oss. Gleder meg til å se mer av huset deres etterhvert!

  Når det gjelder telleplakater, så vurdere jeg faktisk å starte en liten butikk på epla.no (owæææ!). Så kom gjerne med ønsker om farger og figurer, så skal jeg se om jeg får det til å bli bra nok for salg.

  Ønsker deg en nydelig uke videre! Kos dere! (Nå begynner jeg å glede meg stort til å gå ut i permisjon!!)
  God klem fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>