Caboche // Foscarini

Etter forespørsel viser jeg Cabochelampen som henger over spisebordet. Det er en stund siden vi hang den opp nå, men det har helt gått i glemmeboka å vise den. *Ammetåka* Så deilig å ha den å skylde alt på ;) Lampen bestemte vi oss for for leeenge siden, og dette er Darlingen "sin" lampe, det var han som visste at dennne skulle vi ha. Og jeg er glad han ofte får viljen sin han også ;)

 

Først så den slik ut...

053

 

... her er alle kulene (tre slike brett) som enkelt kunne klikkes på...

065

 

... og her er lampen i sin helhet.

 

121 

127

Darlingen synes den henger litt for høyt.

Vi har kappet alle vaiere så den kan pr. i dag ikke senkes noe, men vi har bestilt ekstra vaiere. Jeg synes den henger fint jeg, greit å slippe å skalle i den når vi sitter til bords! Men jeg ser på bilder rundt om at den ofte henger noe lavere. Hva synes du? Gullet vårt som allerede er blitt 3,5 mnd. har god smak og synes den er fin - studerer den veldig når vi spiser middag

8 comments

 • Hei! Tusen takk for kommentar på min blogg! Eg har vert fast leser av din blogg lenge, og her blir eg alltid inspirert! Alt dåke har er kjempe fint ;) Lampen i innlegget over føyer seg inn i rekka av flotte ting!

 • Herlig sukkertøy!

  Jeg gleder meg SÅ til jeg kan få kjøpe min mashcmallow-lampe over spisebordet vårt :o)

  Litt artig at gullene våre er nesten jevngamle :o) Lillebror er snart 4,5 mnd og har lagt sin elsk på grøt om dagen!

  Ha en herlig kveld!

 • Flott lampe som passer perfekt inn hos dere!

  Jeg har noe til deg inne hos meg. Ta utfordringen hvis du har tid og lyst! :)

 • Kjempefin lampe. Jeg synes den hang fint sånn som den er, men det er jo smak og behag.
  Ser du og har Fiducia, jeg er så glad i min, kan bare sitte og se på den lenge, hehe:)
  God søndag!
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>