Norm på soverommene

På soverommene nede i 1. etg. har vi taklamper fra normann copenhagen. Her har jeg skrevet om dem tidligere. Lampene kjøpte vi flatpakket (er det mulig?!?), og det er litt knote å sette dem sammen, det føltes ihvertfall slik med tre stk. liggende! Tror ikke jeg gjør det igjen, ihvertfall ikke norm 69. Kanskje det bare er jeg som er litt utålmodig? :)  

På det som skal bli gullet sitt rom etterhvert har vi hengt opp en norm 03

057

Denne har vi på vårt soverom også.

 

På gjesterommet henger norm 69

062

  Det følger ikke med pendel eller takfeste i eskene, NB hvis du har tenkt å kjøpe disse! De glemte å fortelle oss det i butikken, men man får jo tak i det på de fleste "lampebutikker". Tror de er noen støvsamlere de lampene, så hvor fine de ser ut på sikt er ikke godt å si. Noen med erfaring? De holdt iallefall det de lovet på baksiden av esken (03-utgaven) - de skaper virkelig skulpturelle effekter på veggen!  Jeg har min favoritt - har du? God lørdag

6 comments

 • Gjennomført stil; også på belysning :o)

  Kunne godt tenkt meg et par eller tre selv, men som du sier…..støvsamlere? Og jeg har alltid hatt litt støv på hjernen *ler*

  Ha en herlig helg!

  Klem:o)

 • Vi har Norm 69. Det var rett før jeg sparka hele lampa tvers over rommet når jeg holdt på å montere den. Til slutt måtte mannen ta over. ..Ikke av den veldige tålmodige typen jeg altså.

  den er iallefall en skikkelig støvsamler. Vår henger relativt lavt over stuebordet, slik at den er lett å blåse/tørke støv av…Men det viser jo ekstra godt også når den henger så lavt. Noe drit å tørke støv av. Haha utrolig negativ her, men jeg elsker lampen da. Synes den er såå fin. Spesielt når skumringen kommer. Gir så fint lys.

  Her går det mest i handling av barneklær ja. Om jeg skal se på klær til meg selv, kommer jeg ikke utenom barneklærbutikker da heller….de har penere klær enn hva jeg har, for å si det sånn…hehe

 • Kuule lamper:-) he, he flatpakka lamper, egentlig litt komisk;-) hørtes ikke ut som en jobb for meg,for en tålmodighetsprøve! Du e goe! Virkelig gjennomført med lamper i samme slekt i alle soverom! Ang tørke støv: en sånn vakker, fargerik GLAM-faktor støvkost vil kanskje gjør susen? Eller kanskje det finnes en litt mindre grusomt stygg stastisk støvkost som kan gjøre samme nytte?! Ha en fortsatt fin helg, Guro! Håper vi ses på torsdag:-)

 • Vi har to stk av Norm 69, en på soverommet og en på gjesterommet.
  Jeg tørker støv av mine med en swiffer duster, heter det det tro?
  Kjøpt på matbutikken bare. Fungerer kjempebra!

  Så ang puffen:
  jeg strikket min med pinner nr 10, la det ikke dobbelt, brukte kun 2 garn.
  Ble tjukt og fint synes jeg.
  Du kan se litt av puffen på Eamesstolen i forrige innlegget, det var før jeg monterte den sammen.

  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem

 • Norm 03 henger over spisebordet hos oss og den har fulgt oss i tre boliger. Gir en herlig skulpturell virkning på kveldstid ja. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>