Rosa hus

... i stua vår! Et rosa hus fra Rice! Eller rettere sagt, en lekekasse. Allerede masse kjekke leker oppi her. Det har jo vært både fødsel, jul og dåp og prinsessa har kommet godt utav alle anledningene :)  

011

  Kjøpt på Fagmøbler i Ølen etter tips fra Fargebarn om den flotte interiøravdelingen der. Så da vi var på de trakter før jul ble dette huset med hjem og fant veien under juletreet. God helg til deg som er innom, og tusen takk for besøket!

3 comments

  • En fin og praktisk fargeklatt!
    Ang sommerfuglbildene på soverommet…vi har murvegger vi vettu, så da er det veldig «enkelt» å henge opp tunge ting. Brukt bare vanlige skruer der.
    På gipsvegger er det nok best å bruke skruer med gipsanker, selv om det blir hull. Ellers må man bruke bildelist/hylle til å ha bildene på, men da må man jo uansett borre hull til listen/hyllen. Men hull sparkler man bare igjen;)
    Ha en fortsatt fin helg!
    Klem

  • Se der, for et flott hus. Praktisk og fint. Så bra dere fant noe der da, De har virkelig mye fint. Kanskje ikke alt som passer hjemme hos meg, men jeg liker det likevel. De har jo mye som passe også, så ikke vanskelig å finne noe å bruke pengene på….hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>