Dings i vasken

En liten detalj på kjøkkenet hos oss er denne magnetstanga i stål til å henge kjøkkenfilla på, karkludstang som den heter på originalspråket. Danske Renberg's står for denne geniale (synes jeg) oppfinnelsen.    

DSC_3422

 

Slik ser den ut i praksis

 

056

  For observante øyne kan jeg bare avkrefte, det er altså ingen ny type urte du ser i potta. En blomst  har tatt bosted der i påvente av nye urter :)  

062

  Synes den er ganske praktisk jeg! Hva synes du?  

7 comments

 • Veldig praktisk! Jeg er så lei av å henge kluten over krana, og har tenkt på en slik dings. Kjekt å få vite navnet på den, nå skal jeg på jakt! :)

  Jeg har forøvrig også blomster (eller rettere sagt planter) i mine urtepotter. Funker perfekt for blomster som drikker mye vann!

  Ha en fin dag!

 • Smart sak, som jeg mange ganger har tenkt at jeg skal skaffe meg.
  Men det har fortsatt ikke blitt:)
  Håper dere har en fin dag i snøværet!
  (Regner med at det snør på andre siden av fjorden også):)

 • Så lurt! Den fikk jeg lyst på med en gang! Likte aller best at vaskekluten blir litt skjult nede i kummen. En slik dings er herved notert på min milelange ønskeliste :o)

  Håper at du har en fin kveld Guro!

  Klem til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>