To do på kjøkkenet

Endelig kom wallstickeren fra ferm living i posten.  

023

 

 

 Man kan skrive på den med kritt, og har så langt blitt brukt til å presentere dagens meny til en sulten mann. ( Ikke at menyen er så spennende at det er noe å skrive om på veggen da... Men hver uke skal jeg lage en ny rett jeg aldri har laget før, så da kan det jo bli litt spennende likevel!)

 

025

  God mandag til deg som er innom!

10 comments

 • Den passet superbra på veggen der! Fin!

  Spennende med nye matretter. Jeg liker godt å prøve nye ting, så hvis du kommer over noe du har lyst til å dele, så kjør på! :)

  Jentene våre er forresten 2,5 år. Snart voksne. :)

  Ha en fin dag!

 • Hei og takk for koselig hilsen:)
  Regner med at bloggtørken min er forbigående, blir litt lei innimellom bare. Det er jo litt styr den bloggen:)

  Angående puffen…jeg slet veldig med å snurpe den sammen jeg og. Garnet er såpass tjukt at det er vanskelig å få den helt tett. Jeg fikk det ikke helt til jeg heller. Men hvis du har stoffposen i samme farge så blir det ikke så synlig. Prøv å tre garnet i annethvert hull, og så nytt garn i de resterende hullene, det pleier å funke med vanlig garn i hvert fall.

  Ha en fin ny uke!
  Jeg skal til Island;)
  Klem

 • Veldig fin!

  Selv venter jeg på wallstickers med kalender. Ser at ammetåke og travle dager gjør den til en nødvendighet!

  Klem til deg :o)

 • Hei Guro!

  Takk for koselig kommentar hos meg:-) Den gjorde meg glad, og nå oppdaget jeg din fine blogg også! Så fantastisk fint dere har det. Her var det masse inspirasjon å få. Vi har arvet tripp trapp stol så jeg håper min kjære får ånden over seg i påsken og går løs med hvit-malingen. Nå kan vi jo bruke «new born» fra Stokke og dermed bruke stolen helt fra starten. Lovely! Kos deg med prinsessen og tilværelsen som mamma. Jeg gleder meg stort og lurer veldig på hva jeg har i vente.

  Klemmer fra Cecilie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>