Tripp trapp og tolix

Nye stoler til liten og stor! Snuppa fikk tripp trappstol til jul, og i går satte vi den opp. Det var stas for oss alle å være på samme nivå rundt bordet! Ikke for lenger enn noen minutter om gangen enda da, men dog. Sjefsplassen er herved besatt :)  

023

 

I andre enden av bordet har vi fått oss en tolix, også julegave. Tror denne skal få plass nede i gangen etterhvert.  

025

037

 

Vi har også såvidt startet på jobben i rommet utenfor i dag

 

030

  Endel stein, så her er det litt å gjøre for å si det sånn! Vi vet ikke helt hva og hvordan vi vil ha det enda, derfor er det så kjekt med alle dere som har uteromsinnlegg nå om dagene slik at jeg kan suge til meg all inspirasjon! En fantastisk nydelig dag her i dag, med godt med påfyll av D-vitaminer! Håper DIN dag også har vært fin!

5 comments

 • Tripp trapp er supert! Her brukes den enda av storebror, så lillebror må ta til takke med en Ikea-stol foreløpig. Har du slik nyfødt-del til den, ser ut som om det er et ekstra sete?

  Klem til deg!

 • Grattis med to fine stoler! Tripp trapp er helt genial, så lenge som den kan brukes!

  Så godt å se bar mark! Her er snøen forsvunnet inntil husveggen, men det er fortsatt nok snø ellers i hagen. Men med det fine været vi har om dagen, minker det heldigvis fort! :)

  Kjempefin lue du har laget! Jeg kikket faktisk på noen lignende på Etsy her om dagen, for selv kan jeg ikke hekle…

 • Vi har også denne tripptrapp stolen! Helt super. Spennende med prosjekt ute da! HAr vo vært nydelig vær i dag. Jeg holdt på i fjor med hageprosjekt, var egentlig overraskende kjekt!

 • Tripptrapp er suverent! Her i huset har både storesøster og lillesøster kvar sin! Blir spennende å sjå kva dåke finner på ute! Kjekt å planlegge og lage hage!

 • Tripptrapp stolen er knall:).
  tolix stolen også, heldigen deg:).
  Foe en herlig plass dere bor, blir nok kjempefint her i sommer:)
  He en fin dag
  Knib

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>