Bildevegg

Da er vi ferdige med bildeveggen nede i gangen.

 003

 

 006

 

008

009

  Vi var litt frem og tilbake om vi skulle ha svart hvitt-bilder eller farge, men er glad vi gikk for farge. Planen er at denne veggen skal være levende, med utskifting av bildene ettersom vi (ehh, forhåpentligvis bare snuppa som vokser i størrelse da) vokser til! Om vi klarer å opprettholde utskiftningen er en annen sak... Håper søndagskvelden din er god!

9 comments

 • For en fin bildevegg. Du er god som har fått satt det ut i livet du. Jeg derimot har hatt planer om en bildevegg i to år….hehe.

  Teppet er fra ikea, men det er i ull og ikke plast. Mener House Doctor, Pappelina og andre har sort og hvitt stripete i plast. Og sofaen ja, den angrer jeg så på. Hater de breie armlenene og putene som siger ned på midten. Jeg som liker rene linker…

 • 4 april 2011 at 00:49 //

  Dette var virkelig lekkert, liker kontrasten mellom hvit og svart på rammer, tolix og papplina. Kunne tenkt meg en slik kommode, er den fra montana?

 • Hei Guro! Så lekre farger du har innredet med. Og superfin bildevegg dere har laget! Vi er igang med en bildevegg i gangen oppe, men foreløpig er samlingen bilderammer litt for beskjeden til å blogge om.

  Skulle ønske all snøen kunne smelte her også. Det går nok 1-2 uker før vi kan si at hagen er helt snøfri, men i mellomtiden innhenter vi tilbud på arbeid rundt huset. Men veiene er iallefall bare :D

  Ja, nå går tiden fort synes jeg. 2 uker igjen til den store termindagen! Jeg kjenner at jeg begynner å bli rimelig spent på hvordan og når fødselen vil starte :D
  Sykehusbagen kom frem på gulvet i dag, så i løpet av uken håper jeg å få pakket den.

  Kos dere videre med hagearbeid og vårsol!
  Og jeg er mektig imponert over de heklede bitelekene dine. Hva med å starte en liten eplabutikk? Jeg kan være din første kunde :)

  Klemmer fra Christine

 • Det var en fin bildevegg! Jeg har veldig lyst til å ha en bildevegg i stua, men er ikke kommet lenger enn på tenkestadiet.

  Ha en fin kveld!

 • Hei Marianne!
  Kommoden er fra Skeidar, serien heter Freia og finnes i ulike størrelser.
  Kostet ca. kr. 2000,- hvis jeg ikke husker helt feil.
  Har veldig lyst på Montana i gangen, så det er planen på sikt :)

 • hei Guro
  så fint det ble!! veldig.
  du/dere har kjempegod smak. så gjennomført og fint! :)

  beste hilsner fra
  Åpent hus

 • Hvordan er den Freja kommoden? Godt kvalitet? Nå har dere vel hatt den en stund og kan anbefale eller fraråde… :)

  Fin gang…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>