Oliventretips!

På IKEA har de STORE billige oliventrær! Iallefall på Forus. To av de ble med oss hjem på lørdag, og det var fortsatt mange igjen i butikken da. Tips til de lokale leserene!  
026Kr. 295,- Totallengde ca. 140 cm, stamme ca. 80 cm.
De lille jeg kjøpte for en stund siden måtte ut. Fullt av maur. (Har hørt om flere som har dårlig erfaring med dyr i planter fra Plantasjen, men nå skal ikke jeg spre noe dårlig rykte). Dessuten så det ikke ut til å trives sånn kjempebra inne heller (for varmt kanskje?), så jeg håper de nye trærne ikke er så skjøre. De skal vel helst stå ute nå som frosten har takket for seg, men jeg liker de så godt at jeg helst vil ha et par inne også :) Er det noen som vet om det i det hele tatt er mulig å få de til å trives inne, uten å miste bladene? Tusen takk for søte kommentarer på forrige innlegg

5 comments

 • Oliventre er fine. Har desverre ikke noe tips å komme med. Har aldri hatt et selv, men om jeg hadde anskaffet meg et, hadde det nok ikke vart lenger en noen uker…hehe

 • Tusen takk for tipset!
  Nå skulle jeg gjerne løpt til IKEA!:(
  Men det blir litt langt…:)
  Krysser fingrene for at de fortsatt har noen når jeg kommer meg dit!:)

  Herlige bilder i forrige innlegg!:)
  Koselig å se et innlegg fra deg igjen!:)

  Klem!

 • Oliventrær er fine. Vi har hadde et for noen år siden. Det vokste fint ute på verandaen på sommeren, men overvintringen inne gikk heller dårlig… Kanskje jeg burde prøve igjen?

 • Savner nye innlegg hos deg! Er innom ofte for å sjekke. Du har et hus til inspirasjon. Har selv et nybygd funkishus som ligner mye…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>