Pausefisk

Er det ikke noe som heter pausefisk? :)

Bare innom med et lite livstegn. Her står alt bra til. Strålende faktisk! Bare en liten kort/lang bloggpause. Litt i mangel på bloggelyst- og inspirasjon, men mest av alt opptatt med å nyte livets (vid)under som nå er blitt hele 7 måneder!  

083

  Du og du så fort tiden går! Den fyker fra meg. Og lillesnuppa tar ikke livet med ro, her er det opp på to bein så fort hun har anledning, og ellers freser hun rundt på alle fire, så her gjelder det å ha øyne både framme og bak om dagene.  

090

  Vi storkoser oss, og jeg nyter å ha verdens beste jobb ♥ Ute nærmer Darlingen seg slutten med muren han bygger av naturstein. Litt av et puslespill, men det blir så bra! Gleder meg til å vise når den er ferdig. Ha en god søndag alle sammen. Klem

7 comments

 • Så stor hun er blitt!!Tiden fyker:)Håper på litt innlegg fra deg framover, men forstår din prioritering:)

 • Heia:)

  Skjønner godt at du prioriterer den søtnosen der framfor bloggen;)
  Men kos å høre fra deg i ny og ne!

  Forresten, nå ble jeg så glad da jeg så hvor fint det er hos deg med grå sofa og grått gulvteppe. Jeg har vært så bekymret for at det ikke kom til å bli noe fint sammen. Driver og strikker et gulvteppe jeg sjø, med grått stoffgarn. Men nå ser jeg at jeg absolutt ikke trenger å være bekymret, det er jo kjempefint:)

  Kos deg videre!
  Klem

 • Tenk at hun er så stor allerede. Jeg husker godt at hun ble født! Skjønner godt at du prioriterer å bruke tid på andre ting enn bloggen for tiden, tida kan ikke strekke til til alt bestandig. Håper likevel på litt livstegn fra deg fremover. :)

  Ha en fin avslutning på helgen og god ny uke!

 • hihi.. skjønner deg godt! disse mnd går jo sååå fort!! :O lille gullet mitt har blitt 5 mnd han også.. hjelpes! Nyt tiden!

  *klem*

 • Kjekt at du er her igjen ;o)

  Så flink hun er! Lillebror her har god tid og er kun på ålestadiet ennå.

  Ha en flott kveld, klem ♥

 • Så herlig! Ja, det finnes viktigere ting å bruke tiden på enn å blogge. Forstår godt bloggepausen din jeg! :)

 • Kjenner meg godt igjen i det du skriver Guro! Og så utrolig skjønn jenta di er:) Jeg kan nesten ikke tro at hun har blitt 7 mnd allerede. Tiden går sååå fort. Jeg koser meg masse hjemme sammen med lille Baby I. Det blir bare mer gøy for hver dag som går.
  Vi blogges!
  Klem fra Christine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>