Black & White

Mange av oss, spesielt interiørfrelste, har vel lange ønskelister som ingen ende tar. Iallefall jeg. Noen ønsker innfris, andre forblir drømmer, mens nye legges til lista. Stadig vekk! Og slik kommer det vel alltid til å være. Her er et utdrag fra min, og vår, ønskeliste til huset. Det går tydeligvis i sort-hvitt!   bryllup
Øverst fra høyre: Dots # Muuto - Salt&Pepper # VIPP - DSR # Eames/Vitra
 Nederst fra høyre: Vitesse  lenestol # Bollia - Gulvlampe # AJ - Sengesett # By Nord - Keramikkrus #  Tine K
  Svingstolen fra Bolia har vi ønsket oss siden vi flyttet inn hit. Er ikke lett å finne smale, enkle, "rene" svingstoler, men denne innfrir. Den skal stå i vinduskroken der hvor RAR'en står i dag, (for spesielt interesserte). Og gyngestolen flyttes da bort i sofaområdet. Ved siden av Vitessestolen vil det være ganske kledelig med en sort, eller blå, AJ-lampe. *Ønske ønske* Og nede i gangen vil den svarte DSR'en passe perfekt! Det er jo lov å drømme. Og kjekt å ha noe å glede seg til! Ha en fin og forhåpentligvis fargerik dag!

6 comments

 • HEY!! Helt etter min smak!! Dem lampa har jeg hatt lyst på lenge – den er bare så flott!! TineK koppene har jeg i brunt/hvitt! Håper dine ønsker går i oppfyllelse!
  Ha en flott kveld :-) Heidi

 • Nåååå utrolig mye lekkert Guro. Jeg kan glatt legge til alt dette til min ønskeliste (som begynner å bli mektig lang..) Men hva har vi om vi ikke har ønsker og drømmer?!

  Så fint at du tar en rolig start. Jeg forlenget min forrige permisjon med 1 mnd, og denne gangen har jeg valgt 100% lønn – så derfor legger jeg til nesten 2 mnd. Men tiden går så altfor fort. Ninyter! (hvis det er et ord :)

  Ha en fin kveld!
  Klemmer fra Christine

 • For en fin blogg du har:) Nå har jeg tittet og tittet på bilder av ditt fiiine hjem.

  Du har mye nice på ønskelisten din:) Både sengetøyet fra By Nord, Dots og flere Tine k krus skulle jeg gjerne hatt. Sukk;)

  Ha en fin dag!

  Sweet Chili

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>