Fabeldyr

Siste nytt på heklefronten her i hus er to fabeldyr. Et som allerede er gitt bort til en liten prins, det andre har tatt bolig på jenterommet vi holder på å innrede. Du kan jo prøve å gjette hvilket ;)

 008

   

Skulle liksom matche teppet, hehe! Ikke helt da, men litt i slekt ihvertfall. Teppet har jeg forøvrig ikke heklet. (Sebra).

 

DSC_5094

 Oppskriften fant jeg HER.

Ha en flott dag - med eller uten fabeldyr!

8 comments

 • Så kjekke hekla dyr! Kan jeg spørre deg hvor du har fått tak i sebra teppet i denne fargekombinasjonen? Finner kun lilla/rosa i nettbutikkene, men kunne tenke meg et slikt med innslag av grønt! Eventuelt butikker i Stavanger/sandnes? :) Flott blogg!

 • Hei Hanne!
  TINY på Magasin Blaa bestilte det inn til meg, etter forespørsel.
  Har jo TINY i Sandnes også om det er nærmere :)
  Men jeg så i den nye katalogen til Sebra nå og jeg ser ikke teppet i den nye kolleksjonen. Men godt mulig man kan få tak i det likevel!
  Lykke til!

 • Hei! De dyrene var bare nydelige! Var det vanskelig? Kan jeg spør hvilket garn du har brukt på den som går i blå?
  Thanks

 • Hei Krisina! (BI-Kristina?)
  Ikke vanskelig! Kan du hekle vanlige fastmasker og har lest oppskrift før går dette lekende lett.
  Jeg har brukt Mandarin bomullsgarn. Selger det bla på Kreaktiv på Kvadrat. Finnes i alle mulige farger!
  Bare å sette i gang :)

 • Hei hei meg igjen =)
  Kan jeg spør noen flere heklespørsmål…..? Fabeldyret mitt har blitt Svært…. Det blir liksom alltid feil ift antall masker…. Klarer ikke forstå hva jeg gjør galt? Det er som om det kommer nye masker til som jeg ikke vet jeg lager… I tillegg syns jeg at «skøyten» er vanskelig! Den forskyver seg liksom til stadighet. Noen tips? Så syns jeg de var litt vanskelig å fylle den da den liskom uansett ble veldig ujevn (les: lite pen å se på). Huff beklager ble mye dette. Setter stor pris på tips og triks.
  Hilsen frusteret hekler =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>